Ay_senurd6 Merhaba 13. Haftalık olduk bugün 🐣 Cinsiyeti belli olur mu sizce ? Ayrıca özel hastane hariç hiçbiryer cinsiyet söylemez diyorlar doğru mu?
Elenora Ay_senurd6 belli olabilir de olmayabilir de bebişin pozisyonuna bağlı benim söylediler ama yanıldılar sonradan tam öğrendik 😍
Wera leylaAraf bana 12+4te ozel de erkek dediler pozisyonuda belliydi bacaklarını açmış biz bile pipi dedik ama degişirmi bilemedim 10 haftalikken yigenime erkek dediler özelde o bile degismedi
Ay_senurd6 leylaAraf bizim doktor aşırı suratsız ve donukkkk oyuzden burayada yazmak istedim değiştirdik doktorumuzu bakalım bu hafta gideceğiz nasıl olacak 😄
leylaAraf Wera canım erkek bebeğin cinsel organı daha çabuk gelişiyor o haftalarda erkekse iyi bi doktor net görür ben değişeceğini düşünmüyorum ama bende senin gibi halen şüphedeyim ne olursa olsun emin olamıyorum 😂
leylaAraf Ay_senurd6 doktoru değiş canım paranla niye rezil oluyorsun ever özele gidiyorsan herşeyi sorabilirsin mecburlar cevaplamaya hoş devletteki doktorlarda mecbur da onların belirli bi muayene süreleri olduğu için bire bir muhatap olamıyorlar malum çokda kalabalık
Ay_senurd6 Edaaa123 Tahminim var ama dedi 14 haftada netleşir dedi bende söylemesini istemedim ama görüntüyü attım bakar mısınız siz ne düşünüyorsunuz?