Sevcanyigit 22 sine gün aldık ama çok sancılarım oluyor pazartesi kontrole gideceğiz eğer böyle devam ederse 18 de alırız dedi doktorumuz sizde durumlar nasıl bebişler kaç kilo olmuş
Hizligonzales Sevcanyigit eylul sonu ekim basi gibi bekliyoruz ama bebek kanala yerlesmis doktorum her an gelebilir hazirlikli ol dedi henuz 35+4 olduk tahminimce 2 3 haftaya yani Eylül sonuna gelir bizimkide
cagla9094 Biz de 25 eylül diye konuştuk ama haftalık kontrollerde değerlendiririz duruma göre dedi doktorum pazartesi kontrolüm var bakalım ne dicek
Burakipek Haticetk kaç haftalıksınız benımde 21eylulr gun verdı nasıp olursa ıkıncı gebelıgım ama her tarafım agrıo sıs ödem kasılmam oluo
Sevcanyigit Yenihamiss96 sağlıkla gelsin inşallah zaman yaklaştıkça biraz daha değişik duygular hissediyoruz
Sevcanyigit Hizligonzales benimki de sezeryan olcak ilk doğumum da öyle olduğu için ama Buda kanala yerleşmiş doktor dikkat etmen gerekiyor dedi bekliyoruz bakalım sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🤗
Ersed Kado5518 bende 13 Eylül esımın doğum günü o güne denk getirmek istiyorum net olarak pzt günü kontrolde belli olmuş olacak 😅😅
elifaydinn Bizde 29 eylüle gün aldık 2. Hamileliğim benimde inanılmaz ağrılarım oluyor hem belimde hem kasıklarımda . Cuma günü kontrolüm var bakalım ne diyecek . 35+2 de 3100 gramdı şuan 36+4 üm 🌸
Sevcanyigit elifaydinn sağlıkla gelsin inşallah bende de ağrı çok ama bu da iyice yerleşmiş kanala doktor dikkat etmen gerekiyor dedi
cokkasmabeabi Sevcanyigit eylül sonu ekim başı görünüyor ama çok beklemez bence. 34+5te 2400du çarşamba 37de gidicem tekrar
Zeyzey055 Bizde 36 da 2440 grmdik 38 de 22 eylülde sezeryan düşünüyoruz bakalim.bebegimin kilosu cok düşük sadece neler tuketiyorsunuz kizlar
Mrv909211 Zeyzey055 Zeyzey055 merhaba bu nasıl tespit edildi acaba.benimde bebeğimin kilosu da çok düşük 38haftalık 2500gr. Anne karnında beslenemiyor diye pzt sezeryan olucam çok üzülüyorum açıkçası bu zamana kadar hep normal ilerledi.son zamanlar yememe daha çok dikkat etmeme rağmen kilosu artmadı bi türlü benim doktorum bir neden söyleyemiyor bununla ilgili
Minikkoalam11 Sevcanyigit bnde son 1 haftadır sancı çekiyorum pazartesi son kontrolüm var ondan sonra çarşamba da kısmetse doğuma gireceğim
Zeyzey055 Esmagrr ya bizim.bagirsagimizda mekonyum psödokisti var diye düşünülüyor o yüzden doğumdan sonra cerrahi işlem gerekebilir kilosu önemli aslında herseyi yiyorum ama olmuyor yine de
Babymom13 Sevcanyigit 20 Eylüle gün aldık kendimi hazırlamaya çalışıyorum o güne 😊 planlı olsun istiyorum bebiş de benle aynı fikirde olur umarım 😊 hayırlısıyla sağlıkla kucağıma alırım o gün
_kirazcicegi_ Sevcanyigit Bizim de kesin olmamakla beraber 20 Eylül’e sezaryen günü planlandı ama ben normal doğumu deneyimlemeyi çok istediğim için perşembe günü başka bir doktorla görüşüp çatı muayenesi olacağım o zamana kadar kızımın kendisi sağlıcakla gelmesi için dua ediyorum 🌸🤲🏻