Burcu9125 Esra_Omer_21 benim de 5+5🧿🙏🏻 Mercimek tanesi yazıyor 8.4mm🙏🏻Kese var dedi bu hafta kalp atışı için gideceğim.
Elenora Hhbnhbnjvv olacak o kadar oda olacak 😍 onlar da biz de sağlıklı olalım da güzel zamanlar bunlar
Cansu64- Burcu9125 ben 6+2 de duydum canim bu kişiden kişiye döllenme olayına göre değişken özellik gösterebiliyor
Nnoktaa Elenora küçük kedimle birlikte hamileyiz. Doğurdu doğuracak bi kaç güne. Geçen ultrason baktırdık 4 ya da 5 yavru. Bi özenmedim değil 😂😂😂😂😂
Elenora Nnoktaa yaaa ahahhahah bir de karışık bir kaç kız bir kaç erkek sende eski kaynanalar gibi oldun 🤣 hem çocuk sahibi olacaksın hem torun 🤣🤣🤣😁
nurikbal_06 Burcu9125 2.trimesterdeyiz. 19+4 tansiyonum düştüğü için bende nefes almakta sorun yaşıyorum biri boğazımı sıkıyor gibi daha çok var ama bir an önce doğurmak istiyorum 😅
Burcu9125 nurikbal_06 tansiyon için doktor ne diyor? Umarım en az agrı sızı ile doğurur sağlıcakla kucagınıza alırsınız. Benim idrara çıkma dışında bi belirti yok şu an mide bulantısı da yok😅Tabi ben daha 5+5teyim.
Nurellaa_eymen Elenora 3 tirmester 34+3 eğilip kalkamıyoruz tüm kemiklerim yer değiştiriyor sanki 🤷♀️
Yagmur_54_61 Nurellaa_eymen bel ağrısı cok var bir iş yspamıyorum ve alt bölgeme iğne batıyormuş gbi sancı oluyor 26 haftalıgız daha
December Nurellaa_eymen Allah yardımcın olsun sizleri görünce daha da korkuyorum. 25+6 dayim şimdiden tükendim.
Nurellaa_eymen Yagmur_54_61 daha küçükmüş neden öyle oluyor ki acaba çok zorlamayın kendinizi dinlenerek yavaş yavaş yapın
Yagmur_54_61 Nurellaa_eymen bilmiyorum ki acaaba erken doğum riskim mi var bilmiyorum lavobaya gitdim zaman bile cıkıcakmış gibi hissediyorum
Melisct94 Elenora 2.Trimesterin son haftasındayız kızçemle 😊 26+5 olduk şuanlık iyi gibiyiz miğde yanmalarımız dışında 🙏
nurikbal_06 Burcu9125 tansiyon olayı son 1 haftadır böyle doktora gittiğimde danisirim büyük ihtimal. Ayrıca çok teşekkür ederim rabbim cümlemize kolay doğum nasip eylesin 💕
Asuu-1 Elenora Aynıyız sizinle 😊 aynı şikayetler bende de var Doğum tarihi için gün verildi mi size bu arada bana henüz tarih vermediler
Elenora Asuu-1 benim sezeryan olacak 23 Eylül de verildi gün . Siz de sorun normal olacaksa zaten bebek ne zaman isterse o zaman geliyor 😍
Aysesertan Elenora 3. Trimester 33 olduk bizde arada gelip giden sancılar dışında bir sıkıntı yok çok şükür ☺️