Deletedmom_85 Mesaj yazarken takılıp kalıyor harf yazamıyorum. uygulamadan çıkıp tekrar girince düzeliyor 5 dk önce güncelledim. 3 kere başıma geldi 🥲
Sevalinkaa Deletedmom_85 aaa bende de oldu çıkıp girince düzeldi. Güncelleme aldığını farketmedim bile 🤷🏻♀️
myangelson Deletedmom_85 ayyy kidste başıma geliyor buraya uygulamadan değil internetten giriyorum burada olmadı da kidste oldu bende tek bana oluyor sandım 🥴
Tugbazdmr Deletedmom_85 Annemiz iyileştirme çalışmaları yapılmaktadır.En kısa zamanda problem giderilecektir. Mutlu formlar.🌸
000 Deletedmom_85 aynen bende acaba benim telefonumdamı sorun var diye düşünüyordum benimde yazı yazarken takılıyor yazılmıyor yazılar girip çıkınca düzeliyor sanırım söylediğin gibi güncellemeden sonra olmaya başladı önceden olmuyordu
hayalim35 Deletedmom_85 ay bnde telefonum kafayı yedi sanmıştım bana da oluyor ya hatta şimdi cvp yazacaktım sana gene oldu çıktım tekrar girdim düzeldi
Hatice_70 Deletedmom_85 telefonumla alakali sanmıştım 😵💫benimde oluyor yeni guncellemis kendisini girip çıkınca düzeliyor
nunusmom Deletedmom_85 dünden beri 7-8 kere başıma geldi hatta bazen hiç klavyem çıkmıyor sinir oldum 🥴
NaimeYilmaz Deletedmom_85 Test kullanıcısı olabilir misiniz? O reklam hataları ondandır testten çıkıp normal kullanmayı deneyebilirsiniz
Deletedmom_85 NaimeYilmaz ayrılamıyorum naime hanım çok uğraştım :( ayrılma butonu yok uygulamanın altında içeriğinde
Deletedmom_85 NaimeYilmaz öyle yapıyorum naime hanım yine olmuyor dünden beri çok ugrastirdi beni ya ayarlardan beta programlarindan ayrıl dedim yine olmadı. Bi ara link vermistiniz bizde oraya tıklayıp üye mi olmuştuk giriş mi yapmıştık neydi acaba onunla mi ilgisi var dedim
Deletedmom_85 NaimeYilmaz isme tiklayamiyorum. Ismin altinda happy digital yaziyoe oba tıklıyorum o zaman da bu sayfa açılıyor
NaimeYilmaz Deletedmom_85 Hayır onunla ilgisi yok @Pamuk sizde betadan ayrıl kısmı nerede görsel atar mısınız?