Alyamm Diş etim şişip kanıyor özellikle fırçalarken bu sorun nasıl halledilir gebeliktenmi kaynaklanıyor ...
Ahahgshrbbr Alyamm canm ben doktora gi/tim antibiyotik yazdi ve cok ihi geldi sende bir görün hamkleler icin olan antibiyotikler var ona göre tedavi uyguluyorlar
incidemir Alyamm ben 5 disimi kaybettim 3 de dolgu yaptirdim ilk 5 ayda simdi 8.ci ayimdayim.sadece agumentin 1000 mg kullanilabiliyor yaninada parol.devlette mudehale etmiyorlar ozeldede doktorundan imzali kagit istiolar
Kelebegimmm Alyamm çaylar var damak için.yani burda var Azerbaycanda orda bilmiyorum.doğal yöntem mutlaka vardır
EsenBursa Benimde oluyor arada ama antibiyotik kullanmam yinede 🤦🏻♀️ Tuzlu gargara yapsak faydasi olur mu acaba ? Smdi sadece japonlarin dis fircalaryla fircaliyorum cok yumusak uclu
CansuDemir Alyamm Valla benim bazı dişlerin kökü nerdeyse gözüküyordu.Çok fena diş etlerim kanıyordu şişmiştiler.Zor yemek yiyordum. Doğum oldu ardından direk indiler ve geçti.
Nurde Yumuşak uçlu diş fırçası kullanmanız kanamaları azaltacaktır.kekik suyu ile gün içinde 3-4 defa gargara iyi geliyor eğer yoksa elma sirkesi deneyin mümkünse ev yapımı hazır olanların içinde kimyasal olabiliyor.diş kaybı yaşamak istemiyorsanız kalsiyum alımına ve diş temizliğine özen göstermelisiniz en çok diş kaybı hamilelik ve emzirme dönemlerinde oluyor maalesef geçmiş olsun..
Sndlmn Yumuşak kıllı bi fırçayla hem dişlerinizi hem de diş etlerinizi fırçalayın ve kanamasından korkmayın kanasınki ödemini atsın. Tuzlu suyla da gargara yapabilirsiniz epey rahatlatır. Geçmiş olsun:)