Nihalblt NewbieMommy 26+2 4 kilo aldım miğde bulantım kusmam hiçbirşeyim olmadı ilk zamanlar iştahım çok da açıktı ona rağmen ilk 5 ay hiç kilo almadım 1 kiloda vermiştim kendimi bununda avutuyorum umarım bundan sonra çok almam 😅
Ervaa35 NewbieMommy oğlumda 15 kilo aldım sımdı tekrar hamileyim acaba kaç kilo alcam bende bekliyorum 2. De çok alınıyo diyolar ama umarım almam😂
Baharoloji birminikkizannesi karbonhidrat ve meyve sınırlı tükettim protein ve sebze ağırlıklı kefir ceviz fındık ara öğün olarak
Eliif98 NewbieMommy 35+1 deyiz ama 15 kilo aldık 😂 42 ile hamile kaldığım için sorun etmiyorum bu durumu 🌸🤍🫠🫠
2boymoms Bir ben mi çok kilo almışım yaa:((58 ile hamile kaldım şuan 30 haftalık 80 kiloyum doğuma kadar 90 olurum heralde 🙁
Brn_cnn MelteM2cck benim de ilk gebeligimde 20kilo almama rağmen şekerim çıkmadı. Şimdi ikinciye hamileyim 33.haftadayim 4kilo aldım ama şekerim çıktı. Kilo alımıyla bir alakası yok sekerin
Gecemboncugumm NewbieMommy 63 kilo ile hamile kaldım. Şuan 28+5 olduk ve 69 kiloyum. Son bir buçuk aydır dört kilo aldım aniden. İnşallah bundan sonra artmaz çok fazla. İştahım çok açık 🥲