Kızlar 38+4 olduk sabaha karşı tuvalete gittiğimde peceteye kahverengi gibi sümüksü bi sıvı geldi bi kaç sildim gelmeye devam etti nisan dedikleri böyle bisey mi? Salı çatı muayenem olmuştu ertesi gün lekelenmem oldu ama varla yok arasıydı böyle değildi doktor olabilir demişti zaten.
Doğum nişanı dedikleri böyle bisey mi?
Poncikpanda sümüksü yapışkan katı bir yapısı var ise evet nişan olma ihtimali yüksek
Evet nişan
myangelson evet evet öyle bişeydi
Momboy teşekkür ederim 🙈
Poncikpanda nişan o zaman
myangelson peki bu bi kere gelip kesiliyor mu çünkü benim devam ediyor da doktora görünsem mi bilemedim
Poncikpanda bazen tek gelir bazen 3-4 kere gelebiliyor parça parça nasıl geliyor ki sende
myangelson çok afedersiniz gece 5 gibi peceteye leke şeklinde geldi sonra akşama kadar iki uc defa yine leklenme şeklinde geldi
Poncikpanda aynı kıvamda mi geliyor sümüksü yapıda
myangelson evet evet hep.ayni kıvamda. Az önce acilden geldik ebe de nişan dedi
Poncikpanda evet aynı kivamdaysa öyle. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻
myangelson amin amin cümlemize inşallah 🥰
Poncikpanda benim nişanım geldikten 2 gün sonra doğum yapmıştım
BirAvucmutluluk ay darısı bana inşallah ama.hic umudum yok ya sıfır belirti sizin de mi öyleydi nasıl.basladi
Poncikpanda evet olabilir tabiki
ikiprensannesi53 evet nişanmis bakalım ne kadar beklicez 🙈
Poncikpanda merhabaalar günümüz aynııı🤗🤗 benim de bugün nişan geldi. Var mı bir doğum belirtisiii???
Nurr28 maalesef bugün doktor perşembe için sezeryana gün verdi kafamız büyük de bizim kanalada girmemiş daha o yüzden 😕