Deryaa00 Of kızlar çok gitmek istediğim bir düğün var şehir dışında 1 saatlik yol var gidilir mi sizce😀
tlhmrv Deryaa00 enfeksiyona çok musait daha minicik düğünde kalabalık gelen gören elbet bakacak bnce riske atma bebeğini .. gittiğin yerde bebeğine evde bı kaç saat bakabilecek biri varsa o olabilir tabi o zman gidilir
Belginylmz Deryaa00 22 günlük bebeği ben olsam götürmem enfeksiyona mikroba çok açık birazda nazar korumuak lazim
Daisy0000 Deryaa00 Gitmeyin.Meraklı gözler olacak ,bakmak sevmek isteyecekler. Daha minicik onun canı ne,yazık kalabalığa sokmayın.. Ben 1.5 aylıkken en yakın can ciğer kuzenimin düğününe gitmedim bebek daha çok küçük riske atamam dedim
Sila66 Deryaa00 hayır canım olmaz daha dunyaya alışma surecınde zangır zangır ses ıle napsın araba da yoruyor cocukları :(🫶🏻
Minikperi Deryaa00 enfeksiyon olayından korkmuyorsanız gidebilirsiniz. Bebeğinize bir şey olmaz ama siz dikkat etmelisiniz. İnsanlarla çok yakınlık kurmayınr şeh olmaz Allahın izniyle ☺️
Baharoloji Deryaa00 ya bence gitmeyin çok sesli çok kalabalık kulaklarına yazık bebeğinizden önemli değil bence e