Tgbclk Kızlar tüp bebekte yumurta takibindeyim yarın akşam çatlama iğnesi vurucam sağda ve solda 18 16 15 14 iki yerdedir aynı büyüklükteler şimdi yine yumurta büyütme iğnesi vuruldum sizce büyür mü yarına kadar diğerleride 🥹
Minikbirannem Tgbclk merhaba öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun bende tüp bebeğe başlayacağım size sormak istedim adetin ikinci günü mü gittiniz
Emel5805 Tgbclk güzel düşünün güzel olsun Allah isterse tabiki büyür 🥰🤲hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah
se2206 Tgbclk büyürler inşallah canm bana on tane var dediler beş tanesi olgunmus topladılar bugün. Biraz moralim bozuldu ama maddi olarak elimden geleni yaptım. Gerisi Allaha kalmış artık.
Minikbirannem Tgbclk yumurtalık rezervim düşük benim biraz stresliyim ya yeterli toplanmassa diye yarın ilk muayneye gidicez sanırım iğne veriyorlar ne kadar sürede kontrole gittiniz acaba
Tgbclk se2206 yani 5 tane iyi değil mi bence iyi hiç yumurtası oluşmayalar var. Allah büyüktür nasipte varsa olur canım hiç canını sıkma
se2206 Tgbclk canm bilmiyorum iyi mi kötu mu ultrasonda 10 tane dediler besi olgun onları aldık dedi. Güzel kolaylıkla aldık dedi. Yanımda birinin bir tane toplandı. Kaliteli olsalar yeter de nasip artık.
Tgbclk se2206 tabiki öyle kötü düşünme iyi düşün iyi olsun valla kaç yumurta olması gerekiyor benim hiç bilgim yok doktor güzel gidiyoruz diyor her muaynede bende hiç takılmıyorum
se2206 Tgbclk canm insan ne kadar toplanirsa o kadar şans diye düsunuyor. Aslında bir tane kaliteli olsa yetiyor işte. Biz plaza elektrikte kullandık. Hafif elektrik akımı veriyolar. Daha iyi döllensin diye insanla işe yarar.
Tgbclk Minikbirannem valla iğneyi 8 9 gün kullandım 2 günde bir muayeneye çağırıyor canım muayene ediyor yumurtalarını öne göre iğne ona göre doz veriyor. Bu süreçte kafana takma dua et sürekli sağlıklı beslen herşey çok güzel olcak de
Tgbclk se2206 merhabalar ne yaptınız merak ettim herşey yolundadır inşallah ben şimdi çatlama iğnesini vurdum Salı toplanacakmış yumurtalar, sizin yumurtalar döllendi mi merak ettim inşallah döllenmiştir mutlu haberlerinize ihtiyacım var 💓
_Tazeanne Büyür merak etmeyin benim son gün her yumurtam bir ve iki milim büyümüşlerdi çok şükür hamileyim darısı size
EbruBoluKaya 4.denememde 11 tane toplandı 5.güne 4 tane gitti hepsini genetiğe gönderdik 2 tanesi sağlıklı geldi bitir transfer oldu biri donduruldu şükür 29 haftaya gidiyoruz
se2206 Tgbclk canım benden beş tane toplandı. İkisine işlem yapmadılar kalitesiz heralde. İkisi döllendi üçüncüde dölleniyor dedi. Üçüncü gün dondurcaz dedi şuan bu şekilde. İnşallah güzel yumurtalarin çıkar.🙏