Figenecer Minnosunannesi_2 benle aynisin son regl tarihin nedir acaba daha doktora gitmedim 11 haftalık kıza benzettm ama çok erken ddi ayın 22 sinde detaylı var beklyrm
-ninanina- Sevgiongun aynı gündeyiz haftaya öğrenecegim bende cinsiyetini cok merak ediyorum bu arada bu aralar uyku problemim var sizdede var mı
Sevgiongun -ninanina- bizde haftaya cuma öğreneceğiz inşallah ☺️ evett gündüzleri uykum geliyor geceleride uyuyamıyorum dönüp duruyorum sürekli
December Svd12345 ben de genelde aşağıda hissediyorum çok zor gercekten yürümekte zorluk cekiyorum acaba aşağıda olmasından mı kaynaklı oluyor duruşumu bile etkiliyor. Aşağıyi çok acıtıyor bazen yerimden zipliyorum. 25+6 😍
Eceacarr 33+5 Ananas 🍍 minik atlas ali kuşuma kavuşmaya son haftalar kaldı sağlıkla kavuşalım hepimiz bebişlerimize💙
Elzel17 Merhaba annişler bizde 15+1 avokado kadarız daha doktor erkek dedi inşallah bakalım adını da AlpArslan secdik hadi inşallah hayirlosi❤️
-ninanina- Sevgiongun yaaa ne güzel ☺️insan özlüyor ilk defa 1 ay beklemiş olacagım hep 2 haftada bir gidiyordum☺️göbegim gerişmeye basladı birde sizdede cıktı mı göbek hindistancevizi yagı sürüyorum umarım cok catlamaz 🙏