Asrn1 Nolur yardım edin kulağım iki gündür çok kötü çok ağrıyor şişti acile gittim antibiyotik verdi ama hafif galiba hiç işe yaramıyo evde neler yapabilirim bilen varmı çok acı çekiyorum öyle böyle değil uykularım haram oldu 🥲 ağlıyorum o derece geldim
Tubaaa570 Asrn1 Nasıl oldunuz şu an bende kulak enfeksiyonu geçiriyorum atoksilin sabah akşam 1 gr kullanıyorum hafifledi ama çok korkuyorum bebeğime zarar verir mi diye 24+5 iz geçmiş olsun size de
Nurmert Asrn1 kulak enfeksiyonu maalesef çok ağrılı bişey ve gebelikten dolayı verilen ilaçlar maalesef hemen etki etmiyor . Bende yaklaık 1ay önce yaşadım 4-5güne anca rahatlıyor . Kulak damlası vermedi mi doktorunuz acaba antibiyotik damlalar da işe yarıyor
Esmagrr Asrn1 bende olmuştum östaki borusu uzun süre tıkanmıştı duyma kaybı yaşadım daha sonra düzeldi serum taktırdım genelde
Asrn1 Tubaaa570 bende antibiyotiğe devam ediyorum hala çok az hafifledi gibi ama geceleri hala devam ediyor doktor yine antibiyotiğe devam et dedi damla verdi çabuk geçmez diyor sizede geçmiş olsun çok
Asrn1 Nurmert verdi evet maalesef çabuk etki etmedi okadar kötüydü ki kulaklarım tam 3 gece ağladım böyle bir acı yok beni mahvetti bu hastalık
Esmagrr Asrn1 Allah şifa versin gerçekten ben özellikle hasta olanlara dua ediyorum Umarım tez zaman da iyileşir Sağlığına kavuşursun