Ozgebyr Secure2 yemek yiyesim gelmiyordu midem almamaya basladi, meme hassasiyeti ve kasıklarda batma oldu bende
mugeb123 Secure2 göğüslerde şişlik ve kılcal damarlarım öyle belirgin olmuştu ki adete 5 gün kala test yaptgmda pozitif görmüştüm🤩
Cagla_17 Asla ekşi şeyler sevmememe rağmen salata yaptıktan sonra sıktığım limonun posasını kabuğundan ayırıp yiyordum😅 Dedim bu normal değil 😅😅
Tugcebasak Secure2 koku hasssiyeti oldu benim öyle anladım parfüm ve sigara kokusu bir anda dünyanın en iğrenç kokusu oldu benim için ardından bir test ve sonuç pozitif
srnkckdlgc Secure2 aşırı kasık ağrısı adet olucakmışım gibi ağrı geliyodu sızlıyodu ve göğüs hassasiyeti
Linday Benim reglim geciktiğinde ve öncesinde çok yoğun beyaz sümüksü kıvamda akıntım gelmişti. Hatta her geldiğinde adet oldum sanıyordum. Göğüslerde şişlik ve ağrı da oluşmuştu.
4207smyy_-_ Linday aynı benimde sumuksu sunen Bi akıntı ve göğüs ucu hassasiyeti sonra uyku sonra koku hassasiyeti 🙂
Aslanmommm Koku hassasiyeti oldu bende çamaşırlar temiz olmasına rağmen berbat kokuyodu bana 🤦🏻♀️ çok kötü bi his