ibrahimlichinare 38+1 haftalığız. Akşam düzenli olan sancım şimdi geçmek bilmiyor. Sürekli idrara çıkıyorum. Doktoruma haber vermelimiyim? Adet sancısı gibi bi ağrı ve belime, alt karnıma vuruyor. Dün 1 sm açılma vardı
yanealakanealakaa ibrahimlichinare canım idrar olduğuna emin misin, belki sızıntı şeklinde suyun geliyordur. ve yattığında geçmiyor mu sancıların, kaç dakikada bir geliyor?
duriskonunannesi ibrahimlichinare belli aralıklarla düzenli gelen sanciysa doğum sancısı olabilir 4-5 cm açıklığa kadar dayanılarak sancı oluyor adet sancısı gibi doktorunuzla görüşün en azından bir nst ister sizden ,ben de tam sizin haftanizda doğum yapmıştım ,nst diye gidip doğuma alınmıştım
ibrahimlichinare yanealakanealakaa idrar isteği gibi geliyor başka zaman sızıntı falan yok. Sadece idrar hissiyle gidiyorum. Yattığımda da geçmiyor, hatta düz uzanınca kasıklarıma daha şiddetli vuruyor.
Sibel_72 Ablamın 2 cm açıklığı vardı doktor eve git dedi ablam evde dayanabilecek şekilde kaldı aşırı derecede zorlanınca yaklaşık 5 saat evde kaldı sonra hastaneye gitti 5 cm açıklık olmuştu ama sizin suyunuz falan gelmişse hemen gidin hastaneye suyunuz gelmediyse dayanabilecek kadar evde kalın kendi düşüncem siz daha iyi bilirsiniz bir avazda kurtulursun 🙏
duriskonunannesi ibrahimlichinare bol bol hareket edin ,imkan varsa pilates topu ,yürüyüş ,merdiven çıkma yatakta sanciyi karşılamayın