mamyfat93 Geçmiş olsun ve gözünüz aydın🌸 Bir şey sorabilir miyim? Normal doğumda dikiş nereye atılıyor? Vajinanın içine mi yoksa dış kısımlara mı?

mamyfat93 10 güne filan düşüyor aslında ama bir ayı bulduğu da oluyor, krem kullanmıyor musunuz ? Her tuvaletten sonra mutlaka temizleyip kremi sürüyordum ben çok çabuk iyileşmişti

plajterligi ılık suyla temizliyorum bende . kullanıyorum ama günde 2 kez daha fazla mı sürsem 😇

Benim 1 ayı geçmişti . Ve her tuvalet sonrası o kahverengi su vermişlerdi onla temizliyordum gazlı bezle . Hem içerde hem dışarda dikiş olabiliyor bazen

mamyfat93 ben her WC den her banyodan sonra kullanıyordum bazen gitmesem bile aklıma geldikçe sürüyordum

mamyfat93 benimde şuan 32inci günüm. İç dış dikislerim vardı. Bende ne zaman geçecek ne zaman iyileesecek diye diye kafayı yedkm dusunmekden agridan. Ama ikinci haftada ağrılarım tamamen bitti dış hemen iyileşti iç dikislerim üçüncü haftayı buldu şükür şuan iç dış ikiside eridi dikislerim ağrı da yok yani hemen hemen üç haftayı buluyor iksiinin iyileşmesi

Ve bana doktor sadece kuru tut dedi ilaç onermiorum kanaman olacağı için ilaç işe yaramaz dedi bu şekilde üç haftayı buldu iyileşmesi. Yani melhem falan vermedi sadece parol ve antibiyotik kullandım

Erayldz bana da madecassol verdi ama kullanmaya korkuyorum nemlendirmek iyileşmeyi uzatıyo diyenler var sizin ne kadar sürede iyileşti 10.gündeyim ben hala kötü

20 fün sonra doktor dikişlerimi aldığında çok rahatladım iyişeştim ama ondan öncesinde çok sızlıyordu oturamıyordum

Onbeskasim benimde 3. Haftam ağrılarım baya iyileşmiş durumda ama dikişlerim duruyor 😒

Benimde 2-3 haftayı bulmuştu, her banyodan sonra iyice kurulandıktan sonra bide kurutma makinasını düşük ayarda açıp kuru tutmaya çalıştım ve şükür enfeksiyon durumum olmamıştı.