Sm135 Kızlar selam doğum yapalı 4 gün oldu ağrılar çok normaldir tabi ama bugün vajinamda ayağı kalkarken çok değişik bir ağrı oluyor sanki biri bıçak batırıyor gibi sizde oldu mu? Ve ayaklarım inanılmaz şişti normal mi
Minimalannesiii Sm135 benimde 7. Günüm olacak ayaklarım, bileklerim çok şişti hareketli olduğum halde inşallah geçecek bakalım 🤷🏻♀️
Sevgii27 Sm135 bende bugün sezeryan oldum birinden destek almadan oturup kalkamıyorum sütüm de gelmedi bunlar kaç günde düzene biniuor acaba🥺 siz deneyimlisiniz şu an bana göre
linaa123 Sm135 solunuza doğru uzanın arada ayaklarınızı yukarı doğru kaldırın sırayla kan dolaşımı olsun ben yaşamadım ama kişiden kişiye değişir 🥰
Filiz32 Evet çok normal rahmin toparlandığı için o sancıyı yaşıyorsun demişti doktor bana 🙏🏻 gün içinde hareketli değilsen varis çorabı kullanmalısın diye biliyorum ayaklarının şişi o yüzden olabilir koşa zamanda toparlanman dileğiyle 🙏🏻
Sm135 Filiz32 hareketliyim çabuk toparlayayım diye sürekli hareket etmeye çalışıyorum varis çorabını doktorum bana söylemedi bi bakacağım çok teşekkür ederim🌸
Sm135 Sevgii27 sütüm 3. Günde geldi böyle bol bol değil tabi ama. Mama verdik ona alıştı iyice memeyi verirken zorlanıyorum 3 gündür bir depresyon halindeyim ama sütünüz 3. Günde gelecektir büyük ihtimalle 🌸 sağlıkla büyütün bebeğinizi 🙏