Nnoktaa Aybarssmom_ ahahahhaa tüh yaa bu evlerde artık baca şeysi yok. Çocuk belki de bacadan gelecekti ho ho hooo meriiiyyt kirısmısss 😂 gerçi onun için 25 aralık olması lazım 😬 anadolu yakasında neredeydin sen?
Nnoktaa Aybarssmom_ aa iyi yakın sayılırız ben de küçükyalı 😆 baca bulursak hemen pozisyon alıyoruz 👹
Hanifeay LavinsMom neden sezeryan olma durumunuz var biz 25 haftalığız daha doğum tarihimiz 20-25 aralıkmış öyle dedi doktor
LavinsMom Hanifeay miyopum ben gozum zayif -6.5 hem de retina dekolmani(ag tabakasinda yirtilma) suphesi var. Kontrollerden sonra goz doktoru karar vericekmis sezeryan mi yoksa normal dogummu olucak
Bllackrosie Sadecemavii öğrenemedik doktorum söylemedi 16 da gidicez öğreniriz inşallah🐣 sizin cinsiyetiniz neyy erkek seziyorum gibi emin değilim 😂❤️
Sadecemavii Bllackrosie geçen ay gittim tahminim var ama %51 demişti kız dedi ama bilmiyorum bu ay 21inde gideceğiz tekrar çok merak ediyorum ben de kız istiyorum vallahi ne yalan söyleyim tabi sağlıklı olsun ama içimde geçen ve hissettiğim ilk günden beri o 😂
Sadecemavii Sryblmr öyle mi sizin cinsiyet belli mi☺️ benim tahmini doğum tarihi 29 Şubat 😅 ne yapıp Edip o gün doğurmamam lazım😅😁😁
Seyma5461 Sadecemavii benim 7 Mart tahmini doğum tarihi ama bende diyorum hep ben bu şanssızlıkla 29 şubatta doğururum diye 4 senede bi geliyor oda gelir beni bulur 😂😂