Merve_csgn Anneler, 33. Haftamdayım ben bir buçuk ay sonra inşallah doğumum olacak. Saçlarımı ombre şeklinde boyatmak istiyorum fotoğraf çekimi olacak. Hamileyken saç boyatan var mı aranızda fikir verebilir misiniz zararı oldu veya olmadı şeklinde🥰
AsyaCngz55 Merve_csgn açıcıda çok ağır kimyasal var onun dışında boya kesim her şey yaptırılabilir sadece açma işleminden uzak durulmalı
Anneseker kukas0109 peki saç kestirdiniz mi toplumda hamileyken saç kesimine aşırı cahilce bir yaklaşım var anlam veremiyorum korkutuyorlar sürekli kesesim gelmiyor
Nnoktaa Anneseker bu cahilce yaklaşımlara artık gülüp geçiyorum. Saç kestirmek bebeğin ömrünğ kısaltır. Töbe estağfurullah. Yeri göğü yaradan Rabbim bir can yaratıyor içinizde -ki bu bence başlı başına bir mucize- ama sonra ‘Haşa’ Allah diyecek ki hamile kulum saçını kestirdi bebeğin ömrü kısa olsun. Böyle bir şey olabilir mi ya 😬 içiniz rahat olsun. İster saçınızı boyatın (tabii doğal içeriğe sahip olanla) ister saçınızı kestirin.. 💙
Ess91 Anneseker sac kestirmemeyle ilgili butun soylenenlerin sacmasapan seyler oldugunu zaten biliyoruz ama ben hamilelere uzun saci cok yakistiriyorum ya kilo aldigim icin saclarimin uzun olmasi beni daha ince gosteriyomus gbi geliyo bide suan asiri saglikli saclarim o yuzden kestirmiyorum. Lohusalikta sikinti gelir keserm zaten