Sadecemavii benim de başlarda ikitaraftı. Bi kbb doçentine gittim. Dediğin gibi on sn belki bakmıştır. Alerji şurubu verdi ama kullanmadım. Çünkü alerjiden değildi biliyodum. Sonra bi prof.a gittim. O endoskopik bi araçla baktı burnumun içine bir şey göremedi emin olamadı yani. Sinüzit varsa bile tomografi çekemeyiz şimdi dedi. İlaç da veremem hamileyken dedi. Neyse ben de sabretmeye çalıştım bi süre daha bekleyim dedim ama sabredemedim başka bi profa daha gittim:/ O çok daha ayrıntılı baktı. Genzimden kulağımdan burnumdan aletle girip baktı. Hiçbi şey yok, sadece burun etlerin biraz şişip yıpranmış dedi.
Ama bu nefes alamama işi çok körüymüş ben baş ağrısına vs hiç dayanamadım aptala döndğm yami bi profa daha gittim:) bu da son oldu. O da dedi ki yğz sinüslerinde sorun yok. Alın sinüslerine tomografiyle bakmak gerek ama ona da hamileyken bakılmaz. Burun etlerin hafif şişöiş ve tahriş olmuş. Hamilelikten oluyor büyük ihtimal dediç Tuzlu suyu hafife alma her gün iki kere yıka burnunu dedi. Bi de kortizollu bi fısfıs versi ben onu kullanmadım bebeğe zarar vereceğinden korktum. Neyse burada bitri benim doktor hikayem:D doğuma kadar yapcak bir şey olmadığını anladım zor da olsa:D