Beritan33 Bceylan benimde oturduğum zaman oluyor ben de nedenini bilmiyorum ama hamilelikten dolayı diye geçiştiriyorum
AhlsGmz Bceylan Ben de 21 haftalığım. Bazen ayakta çok durunca benim de çok ağrıyor ama yatınca fark ediyorum. Kalkarken çok ağrı yapıyor. Bu haftalarda normalmiş ama hareketlerden de kaynaklanıyor bence.
myangelson Bceylan benim o haftalarda hiç öyle ağrılarım olmadı hatta 26 haftaya kadar hiç kuyruk sokumu ağrısı yaşamadım doktorunuza bir belirtin bunu bence herkeste normal olmayabilir her ağrı çünkü
Mekklc Ben de daha Şubat ayında kuyruk sokumundan ameliyat oldum şu an 17 haftalığız ve ara ara ağrı oluyor ama çok erken benim için genelde bebek büyüyüp baskı yaptığı için normal görülüyormuş olerki haftalarda diye biliyorum
Evrem2323 AhlsGmz ben de 17 haftalığım yolculuktan yaptıktan sonra arttı Bi tanıdığım normal doğumu zor geçti kuyruk sokumu ağrısından dolayı demişti 😣 Acaba etkisi var mıdır gerçekten
AhlsGmz Evrem2323 Ben de sürekli olan bir ağrı değil. Siz doktorunuza danışın. Geçmiş olsun inşaALLAH sorun yoktur.🌿