Merveeliyy ozlemrcp76 yani işte yeni nesil nerden bilcek böyle şeyleri eskiler böyle miydi Ah o eskiler😂
Merveeliyy Dyg34 canım bebek olduğunu unutmuyorsun yaparken kimileri kaz zannedip tuza buluyor o yüzden oluyor ölümler
Merveeliyy Ssseval bilemiyorum sormak gerek😂 ya da tuz alın otobüse bindiğiniz zaman 😂 uzatın tuzu ve o kişiye deyin ki Al tuzlanmamışım o kadar belli ki😂😂😂
Tugcetokgoz ArslanlardanEsra acı bir tecrübeyle sonlanırsa o zaman çok kafalarına vururlar ama Allah korusun kaç kere gördüm cildi tahriş olup doktora götürülen bebekleri doktor da haliyle cahil misin sen diyordur
Elif93 Merveeliyy tuzlama işi öyle çocuğu tuza yatırmak değil benim bildiğim ilk banyosunda bir tutam tuz atılir suyuna.ama bana göre saçma ben yapmam sahsen
Zeliha66 Merveeliyy valla apartmanda bi komşu torununa yapmis anlatiyor bi kasık halası icin 1 kasik teyzesi icin 1 kasik onun icin derken uzadi gitti şok oldum resmen😁. Bi tutamdan bisey olmaz tabiki👍
Ssseval Merveeliyy bi arkadaşıma otobüste teyze parfüm kokundan rahatsız oldum deniş oda ben de senden rahatsız oldum demiş, niyeki ben parfüm sıkmadım demiş teyze . Arkadaşımda işte teyze bende ondan rahatsız oldum ter kokuyosun🤣🤣🤣