Ozlemsvr Merveeliyy valla bu bizim Türklerin geleneği ve ben yapicam. Tuzu doldurmayacaksınız onun ölçüsü var. Saçma sapan gavur adetlerini yapıyorlar yok babyshower vs gibi şeyler geleneğimizde kesinlikle yok, ama buna çok itiraz ediliyor anlamış değilim..
hunilimom Ysn ter bezlerimiz gereği çevresel faktörler gereği koku olucak ama hiç bir kötü koku olduğunu dusunmuyorum
Ysn hunilimom Ya zaten az mantıklı dusunsek tuzla 1 kere yıkanınca omur boyu nasıl kokmucak bi insan azıcık oturup dusunsek keşke azıcık tuz aticaz diyolar ama küçücük bebeğin cildi daha ne ki Allah korusun bisey Olsa ben onun vicdan azabı ile yaşayamam
Umutdeniz Ysn ölen mi 🤣🤣 1 cimcik bile tuz konmuyor nasıl ölüyorlar biz oğlumada yaptk şimdi hayırlısyla kızım doğdugnda da yPacgz
Aycann12 Krasivyy bence saçma değil bu çok eski zamanlardan babaannelerden kalma öle bişey var ama şimdiki zamani yapmıyo mesela Benide bile tuzlamışlar babaanneler nederse doğrudur
Hulyalp Kizlar valla sonuna kadar herkesin yorumunu okuyamadim. Tuzlamayi bilmem ama yeni dogmus tuysuz fareyide surunce tuy cikmiyomus bunu duydum 😂😂😂 once tuzla sonra farele tamamdir. omur boyu ne ter ne kil sorunu ohh. dogustan epilasyon. 😂😂😂😂
Cglfdn Merveeliyy ya benim esimin ailesi de tutturdu tuzliycaz diye. İstemiyorum diyorum kimse umursamıyor. Baktim bas edemiyorum illaki yapicaz diyorlarm. Cingar cikaricam...