Sezeryan doğum yapalı 4 gün oldu ve ben hiçbir şekilde araştırmandan sezeryana girdim bence araştırmayın çok şey bilmek iyi değil psikolojikmen etkileniyorsun ve o anı yaşayacaksın sanıyorsun
Gelelim doğuma pazartesi sancım var diye gittim hafif sancı ve 1 cm açıklık çıktı ebe bu durumda doğum olmaz suni verelim dedi bende tamam dedim normal doğum ve sezeryan için de imza attım ama normal istedim bana işte çatın çok uygun değil bilmem ne dayanamazsın acıya sorumluluk bizde değil deyince sezeryan olsun dedim ve salı günü sezeryana alındım film burda kopuyor 😂 sonda şu bu belden iğne zerre acımıyor sezeryandan çıktım titreme ile hafif mayhoş halimle bu arada spinal oldum 😂 ama ne olduğumu bilmiyorum bilmekte istemiyorum açıkcası bilmek istemem çünkü bildikçe canım acır diye 😂 neyse çıktım hemen kum torbası koydular biraz acıyı hissettim yani nefesim daraldı uyuşuğum ama canım acıyor nefes alamıyorum öyle hissediyorum ve zerre uyumadım 8 saat 3 kere ebe geldi karnıma bastırdı o acıdı ama dayanılmayacak gibi değildi
İlk ayağa kalkış oldu baş dönme ağrı vs yaşamadım sadece acı vardı çok zorlandım yatarken kalkarken resmen acı öektim ve ben 2 gün kızımı kucağıma alamadım çünkü canım acıdı gazımı çıkarttım bir kaç defa ama fayda etmedi büyük tuvaletimi yapmam istendi yapamadım 3. Gün ilaçla girdim biraz rahatladım ama kızlar ben 2 gece yattım hastanede elimden geldiğince yürüdüm şöyle söyleyim daha 4 gün oldu ama ben o ilk anları hatırlamıyorum tuhaf bişeydi neyse çocuğu emziremedim çünkü sütüm yoktu gelmedi daha dünden beridir geliyor kızım sarılık oldu yani sınırda hemen yatış yapıldı ve bugün evimize geldik yani demek istediğim şu ki daha. 4 gün oldu 5 e girecek zorluğunu öektim ve bugün daha yeni yeni toparlanır sayılırım ama şuda bir gerçek ki evladınızı kucağınıza alınca( ben 2 gün sonra aldım) unutuyorsun ve normal doğumuda deneyin göz korkutmak değil her açıdan daha iyi diyorlar aranızda varsa normal yapan yazsın ben onların hikayesinide merak ediyorum
Uzun lafın kısası doğumu nasıl yaptığınız aslında önemli değil sadece bebeğinizi daha çabuk kucağınıza alıyorsunuz o kadar sonuç olarak bu bebişler doğucqk öyle yada böyle şu an yanımda beşikte yatıyor annem bizde kalıyor bir annem bir ben ilgileniyoruz bebeğim dış dünyaya adapte olmaya çalışırken ben iyileşmeye çalışıyorum rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin ❤️ Hiçbir şey bebişlerimizden önemli değil🌸