Zeybal_24 evet bana 1 aylık eş paketi önermişlerdi değerlerinize göre olabilir benim polikistik over var fakat reglim düzensiz değil düzenli kilo problemim yoktu genelde pco da kilo proplemi oluyor hormon değerlerinizi istiyorlar onlar nasıl yüksek mi çok eşinizde bir problem var mı bunlara göre de değişiyor bazılarında bir ay da bazılarında 2 veya 3 ayında etki edebiliyormuş ben bu süreçte abur cuburu kestim eşimde aynı şekilde ceviz badem vs gibi şeyler tükettik onların yerine zeytinyağı kullandım gün içinde yürüyüş yaptım ve spor yaptım evde yine de 1-2 kg vermeye çalıştım sağlıklı beslendik düzenli o ay kullandık eş paketini YouTube’da pco için videolar var egzersizler yabancı kanaldı onları yaptım ve normalde 14 yumurtlama derler adet döneminde ben yumurtluyormuşum adet biter bitmez denedim ilk kez ve o tuttu pco da yumurtlama çok Farklı olabiliyor bunlar benim araştırmalarım ve uygulamalarım böyle deneyin bir aylık alıp sizede fayda olur hepsini kombine yapın dediğim gibi vitamin kullanıyorum deyip bunları yapmamazlık yapmayın uzun. Süre kendim tecrübe ettim bana böyle fayda etti