Esmagrr zlmchnklc suni sancı verirler genelde takibi yapılır ilerleme olmazsa strese girer kalp artışı düşer zorunlu sezaryen olur
Rsahbaz zlmchnklc ben beklemiştim. Ve gelmişti. Siz onu belki 40 sanıyorsunuz ama değildir. Doktorların hesabı son adet tarihi olduğu için fazla söylüyorlar. Bekleyin ve ben tarçınlı suyun çok faydasını gördüm inş. Kaç arkadaşım yaptıysa onlarında sancıları geldi. Ben iki gün içtim üçüncü gün sancım geldi. 1 su bardağı suya 1 tatlı kaşığı tarçın koyup içiyorsunuz. Biraz yapışıyor ama idare edersiniz artık
Eazraaa zlmchnklc suni sancı çok kötü bence gerek olmadığı sürece taktirmayin derim hem faydalı da değil.Merdiven inme çıkma sguat egzersizleri bol hurma yeme vs deneyebilirsiniz.Ayrica ilişkiye girmek de tetikliyor doğumu bilginiz olsun bazı doktorlar öneriyorlar
zlmchnklc Esmagrr sunni alıp açılma olmaz diye korkuyorum almalı mıyım kendi sanxım gelmezse büyük ihtimal açılma oluyor mu
Yase_sahinyilmaz Normal doğum istiyorsanız eğer 41e kadar bekletip 41de suni deniyorlar ben kızımda 41de suyum geldi suniyle yaptım,şimdi oğlumda 40+5 pazartesi yatış yapilacak yine suni verilecek
zlmchnklc Yase_sahinyilmaz fitil verdi mi doktor rahim kanallarınız temizlensin diye benimde salı 40 doluyor ama hafif bile sancım yok bianda gelir mi gelmez mi bilmiyorum sunni alınca kesin açılma oluyor mu inşallah hayırlısı ile doğurursunuz
Yase_sahinyilmaz zlmchnklc benimde hiç sancım olmadı direk su geldi gittim 2 cm açılma vardı suniyle açıldı bence bekleyin 41e kadar yolu var 😊
Yase_sahinyilmaz zlmchnklc fitil verilmedi pilates topunda hareket yaptırdı hemşireler sürekli bacakları yukarı çekip yürüttüler suni koluma bağlıyken sonunda doğum gerçekleşti 😊
Gonuel49 Rsahbaz selam canım suyun sıcaklığı nasıl olmalı? Bende 40 a girdim bugün daha gelesi yok gibi 🥲
zlmchnklc Yase_sahinyilmaz bana fitil verdi temiz olsun rahim kanalların akıntı bakteri olmasın diye ama zorunlu mu bilemedim aldım kullanmaya başladım yakan bir şey
zlmchnklc Eazraaa hurma merdiven yürüyüş bunları yapıyorum diğerinde olağınında olunca oluyor planlı doğum olsun diye değil 😂😂