Ceren35 merveeed ac kalinca daha kotubolur evet benimde yok hic yiyesim ayran iciyorum bir kactane mideme iyi geliyor tuzlu cubuk krakerde iyiymis birde yanina onu alacagim
Burcuk merveeed kaç haftalıksın? İlk üç ay bende öyleydim inadına yedim kilo vermedim de almadım da. Ama yediğim için güçten de düşmedim
NaimeYilmaz merveeed 14.haftamdayım kılo verıorm aksıne. Ama bebege yarıcak seyler yemege gayret edıorm ozellıkle sabahları erken kalkıorm yıyıp hemen yatıorm ılacımıda ıcıorm. Başka türlü durmuorlar 🤭
Zehrauymaz merveeed merveeed benimde bulantılarım cok yogundu13 haftalık gebeyim Zofran 8 mg kullanıyorum. Onun sayesinde kusmayı unuttum diyebilirim. merveeed
AhmetMineYanar 16 cı haftamdayım bende ilk üç ay olmadı simdi nıye bılmem kahvaltıdan sonra özellıkle zor duruyorum cıkarmamak için ama yınede yıyorum
NaimeYilmaz merveeed O dediğini 3 aydır yasıorm ☺ Bişe olmaz yıyemesende stres yapma . 9 ay yıyemeyenler var senn daha yenı baslamıs olcak o kadar
3bebe1anne_2021 merveeed 17 haftaya kadar herşeyi kustum diyebilirim. Ne çubuk ne tatlı hiçbiri iyi gelmedi ilaç da fayda etmedi sadece bir dönem yemekten sonra sakız çiğnemeye başladım o biraz bastırıyordu beni.