GlsmEker Yagmur1991 şu an gitmiyorum ama iki kere gittim konu ne bilemiyorum ama asla beğenmedim hastaneyi
Mervesg Yagmur1991 niluferdeki medicabile gidiyorum eger yakinsa nihat gok diye bi doktor var kesinlikle tavsiye ederim cok memnun kalacaksiniz
Yagmur1991 GlsmEker oktay bey varmis doğum için onamı gitsem diye düşündüm medicana hastahanesi de çok güzel ama medicabil daha uygun dediler.birde sezeryan paketi fotosu falan hepsi nekadar fiyatını merak ediyordum.neden memnun kalmadiniz
Tazee-annee Yagmur1991 ben oktay beye gidiyorum medicabil e ve doktorumu cok seviyorum cok ilgili ben hastaneden de coo memnunum kadin dogum u yeni binaya aldilar zaten cokta guzel oldu suan cok memnunum
Tazee-annee Yagmur1991 evet fazlasiyla hemde ben guvrniyorum doktorumada hastaneyede cunku benim ablamda kadin dogum katinda hemsire iyi olmasa o istemezdi o hastaneye gitmemi o yuzden hic bi problemim yok
Kbrsglk Yagmur1991 ben medicana hastanesine gidiyorum normal Doğum 2250 sezeryan 3000 tl ye anlaştık 2018 takipli hastası olduğum için 2019 fiyatlarından etkilenme olmucağını söylediler öyle anlaşma yaptık. Hastaneden de doktorumdan da çok memnunum .
Yagmur1991 Kbrsglk doktorunuz kim acaba ? Birde foto çekimi fiyatları nasil oda süsleme yada yanında biseyelr veriyotlarmi sezeryan ücretinin icinde
Atlarlayasayan Kbrsglk kimle anlaştınız fiyatlar standart değil mi? Sendikanız falan mı var bana 4000 sezeryan dediler çünkü
Yagmur1991 Atlarlayasayan banada öyle dediler bide lohusa şerbeti varmis sadece foto çekiminin fiyatını sordunuzmu
Atlarlayasayan Yagmur1991 foto çekimleri için katalog vardı masalrda onlara baktım 300 le1300 arası değişiyor
arzum8683 Yagmur1991 bi öğrenmek lazım bir yerden ya doğum fiyatları falan Çünkü benim takip altında oldum klinik anlaşmalı Hastanesi Hayat hastanesi imiş
Yagmur1991 meric oktay altun varmis medicabil de onu met ediyorlar medicanada volkan aksakallida iyiymis