Tmerve Mujmuj-1 ilk oglumun adı Ertuğrul Mete. Ikinci ogluma da Yavuz Alp koymayi dusunuyoruz insallah
BirAvucmutluluk Mujmuj-1 Kerem ismi çok hoşuma gidiyor benim onun dışında bu isimler beğenirseniz Ömer , Özkan , Muhammed ,Aslan , yiğit , Berat , Miraç - Bilal , Burak -Furkan ,
Gulsumcam --alperen-2023-- bende Alperen koyacağım tanıdığınız var mı karakteri falan nasıl benim tanıdığım yok hiç 😅🫠
Sinemgndg Mujmuj-1 bende isim arayışındaydım Şuan ( Ali ile Ömer ) Aradı gidip geliyorum. Güzel bir isim bulursunuz umarım. Gerçekten zor bu isim işi. ☺️
Feyzabeyoglu Hatice_123456 yani bakış acisi tabiki hic o sekilde düşünmedim çünkü hic öyle bakmadım. İnsan olarak bi canlı olarak esi benzeri olmayan anlamda diye düşündüm. Bi sakinca görmüyorum ben çünkü ameller niyete göre değerlendirilir diye düşünüyorum. Teşekkür ederim yinede fikir verdiğiniz için
kadertugrul7 Mujmuj-1 ben ahlas berk istiyordum ahlasa herkes bi kulp takti sonra karar veremedik bi kac isim yazip ogluma kura cektirdik ve Aybars çıktı sonuç olarak Aybars olucak Allah’ın izniyle son 8 gün bekliyoruz bakalim sabah aksam minik beyi