Kubrakucukkk haftalarda erkek diyip kıza dönen var mı detaylıyı beklemek gerekir mi erkekse değişmez çok derler ama
Baharoloji Kubrakucukkk 12. Hafta gibi erkeğe benziyor demişti ilkinde erkek çıktı 2. De yine 12. Hafta gibi erkeğe benziyor dedi ama ayrıntıda netleşti kızmış
irem_nur1921 Kubrakucukkk bana öyle fediler hatta doktor rmin olmak icin altan bakti erkek dedi detayıyla bi girdim selamm kıx geliyor dedi doktor 😂😂
umaydurununannesi Kubrakucukkk benım doktorum emın olmadan soylemıyo 16 haftalıgız buguj ogrendık ıyıce baktı testısler pıpı dıye gosterdı kızımdada ıyıce gostermıstı kız demıstı
Kubrakucukkk irem_nur1921 banada 16+4 te dedi pipisini de gördüğünü söyledi ama umarım banada senin gibi süpriz olur detaylı da🙈
irem_nur1921 Kubrakucukkk valla bende hayal kırıklığı oldu erkrk diye sevdigin çocuk kiz oldu önemli olan sağlıklı olmasi her hangi bir cinsiyet ayrimi yapmiyorum ama hani 21. Haftama kadar erkrk diye sevdim kızımı 🥹😂😂
Kubrakucukkk umaydurununannesi inşallah sağlıkla gelsinler de öğrenmek için ayrı sabırsızlaniyoruz netlessin diye ayri alışveriş yapmadan duramıyor insan