Tazehamis44 Kızlar 33+3 haftalık gebeyim tam göğsümün altında batma hissi var ve ağrıyor acile gitmeli miyim sizlerde de oluyor mu
Minetdm Tazehamis44 Canım benimde öyle çok kötü bir batma hissi var resmen sol taraftaki kaburgam kırık gibi ağrıyor ama dr yapacak birsey yok bebek büyüdükçe baskı yapıyor dedi . Oturunca ağrıyor yatinca ağrıyor acikcası hep ağrıyor allah yardımcımiz olsun . 🤗
Burisinannesi Tazehamis44 bende sanırım daha erken başlamıştı ve doğana kadarda battı. Yatıp kalkamıyordum. Bir sürü yastıkla kendimi yukarıda tutup uyumaya çalışıyordum. Otururken illa göbeğim önde sırtım geride oturuyodum. Normal yani. Acilde bişe yapmazlar
Deniizzz125 Benimde sağ tarafta olmuştu ama sanırım cereyan da kalmıştım. Gülemiyordum bile sürekli batıyordu eczaneden yakı aldım onu yapıştırdım birazda sıcak tutmaya çalıştım zamanla geçti 10 günü falan buldu ama
Kpkpkp91 Bende de çok oluyor.karıncalanma oluyor bide .erkek gebeliklerinde daha sık görülüyormus malesef😑
alakayamaydanoz Kpkpkp91 bende 33+3 ve erkek bebeğe hamileyim. Kızımda böyle birsey olmamıştı bunda sağa sola dönerken resmen kaburgam batıyor bende doktora soracağım
Aysence Benimde var batma, ağrı hatta acaba karın kasım mı yırtıldı diye bile düşündüm. Ama bebek baskı yaptığı için ağrıyormuş. Allah yardımcımız olsun 😅