Devlette ki bazı doktorları tenzih ederek konuşmak istiyorum geneli olarak. Bugune kadar 1 düşük ve 1 normal gebelik yaşadım ve 2 hamileliğimde de devlet en berbatıydı. Düşük yaptığım sırada beni daha dinlemeden yat alttan bakıcam dedi. Ve bilmeyen biriydi. Telefondakine nasıl yapılacağını soruyordu. Güvenmediğim için yaptırmadım. Ve bi ton azar yedim o halde. Başka devlet hastanesine gittiğimde kanamam dahada arttı ve söyledim. Napalım hanımefendi düşecekse düşecek ben mi tutuyum bebeğini dedi ve gönderdiler yine soluğu özelde aldım. 2.hamileliğimde boş gebelik bebek yok olsa bile düşecek dedi müdahele edin ilacla dedim hayır dokunmuycam 10 gün sonra gel alalım dedi. Hem bulantım hem bebek için. Aynı gün özele gittim. Ve kalp atışını dinledim bebeğimin. Şuanda 10 haftalık bebeğim ve eğer devlette devam etseydim boş diye bebeğimi alacaklardı. Şimdi @Beyza55- sizin tecrübelerinizde benzer. İşlerine geldiği gibi davranıyorlar. Devlette midem bulanıyor dedim alttan bakalım dedi. Alışmışlar milletin orasına burasına bakmaya. Şimdi herkes böyle yüklenmiş ama bizimde tecrübelerimiz var. Yoksa salak değiliz özele o kadar para dökmeye.