ilaydayaradan11 Kızlar gebeliğin son haftaları ananas yemek doğumu kolaylaştırıyormuş ne kadar yemek gerekir kullanan oldu mu bi zararı olur mu acaba bi yandan da korkuyorum
kadertugrul7 ilaydayaradan11 bende duydum ananas cayi aldim ama tadini begenmedim ada cayini duydum 4.gunumiz içiyorum hâlâ zorda olsa 38+5teyiz bizde bekliyoruz bakalim
ilaydayaradan11 Rabiamesut01 canım bugün 38 hafta bitti bir dilim ananas 5 adet hurma yedim hurmayı 1 haftadır yiyorum ama ananasa yeni başladım
ilaydayaradan11 Rabiamesut01 sağol kuzum zaten şimdiden sonra doğum olsa da erken doğum sayılmayacağından sıkıntı olmaz diye düşünüyorum bebiş 3300 kg çünkü
Rabiamesut01 ilaydayaradan11 maşşallah benim bebişte 38 şuan. 3300 kg. gelsin diye gün içinde her şey yapmaya başladım artık 😅
ilaydayaradan11 Rabiamesut01 ayyy aynıyız günümüzde mi aynı 38+0 benim peki doğumu nasıl istiyorsunuz
ilaydayaradan11 kadertugrul7 ananası çay olarak değil de direk kendisini yemek gerekiyor diye biliyorum poşet çayların çokta yararlı olduğunu düşünmüyorum inşallah sağlıkla kucağımıza alırız❤️
Rabiamesut01 ilaydayaradan11 bence sezeryan korkulacak bi ameliyat ve sonrası çok ağrı verici normal doğumda çekiyorsun ama sonrası rahat 😌
ilaydayaradan11 Rabiamesut01 haklısın canım orası öyle annem çok etkiliyor beni normal doğum yapma diye😒
ilaydayaradan11 Rabiamesut01 kendisi 3 tane normal doğum yapmış idrar torbası sarkması oluyor genişleme oluyor sakın sakın diyor ama sağlıklı olan o sonuçta o sıkıntıların elbet vardır bi çözümü sonuçta sezeryan da prenseslik değil