miniksevdamm Fatmaaa95 ben gördüm ☺️ Hamileyken erkek bi bebeğin altını temizliyordum emziriyordum oğlum oldu 🤩
Bugraninannesiii Fatmaaa95 ben 👋 hemde doğum yapıp ismini bile koymuştum rüyamda sonra doktorda netleşti 😂
Y3liZzZ Fatmaaa95 beennnnnnn🤣 yatarken Allah’m nolur rüyamda cinsiyetini göreyim diye dua ediyordum 🙈 rüyamda büyük bi stadyum tıka basa dolu herkes kız kız kız diye alkış tutuyordu 🤣 kızçem geliyor 🌸🩷
Fatmaaa95 miniksevdamm yaa bende bi kere kız bebek gördüm iki kere de erkek bebek Rabbim hayırlısını sağlıklısını versin inşallah ❤️🥰
Zynp_ese55 Ben hamile olduğumu öğrenmeden önce rüyamda kız olarak gördüm ama bebeğim erkek , bence tam tersi çıkıyor:)
buketsb Zynp_ese55 bende hamileliğimden hemen önce bi kız çocuğu gördüm ama cinsiyetimiz henüz belli değil 7 haftalığız daha
Elo__35 Fatmaaa95 hamile kaldığımı öğrenmeden öncede öğrendikten sonrada hep oğlum olduğunu gördüm ve doktorum bugün erkeğe benziyor net değil dedi bilmiyorum 🤷🏼♀️
Annesii23 Fatmaaa95 ben hep erkek bebek görüyorum kucağıma alıyorum adını bile biliyorum ve sürekli aynı bebeği görüyorum ama kızım olacakmış. Kızım olmasını çok istememe rağmen karnımdakinin kız olduğunu kabullenemedim bu rüyalar yüzünden hep oğlum olacak gibi hissediyorum. İnşallah gördüğüm bebek 3. Çocuğum değildir 🫢
Deryam35 Bende hamileliğimi öğrendikten sonra rüya gördüm. Rüyamda erkek bebek seviyordum. Oğluşum olacak ❤️
Filizsz Fatmaaa95 bende tam üç kere gördüm erkek bi bebek kızım var ins o duyguyu da tadarm daha cinsyt öğrenmedim bakalm 😊 ins çıkar rüyam hayırlısıyla
Egeminannesi Fatmaaa95 ben görmüştüm cnm sadece oğlumun yüzünu görmemiştim sarı kafaliligini hatırlıyorum deniz üstünde gemi gbi bsydeydik bebek agkiyo nerde annesi diyodum meğerse annesi ben misim🥰🥰🥰
Replay Fatmaaa95 hamileliğimi öğrenmeden hemen önce kızım olduğunu görmüştüm eşime anlatamadan ertesi gün hamile olduğumu öğrendik hiç beklemediğimiz bi anda çok şükür rabbim gördüğüm rüyayı gerçeğe çevirdi kızımız olacak inşallah 🙏
Feyzabeyoglu Fatmaaa95 ben bu gebeliğimde gördüm Erkek bebek gördüm ruyamda ve oglum olacağını öğrendim. Bide esimin hisleri cok kuvvetli. İki gebeligimde de bildi cinsiyeti