pinkymoms Kızlar pazartesi günü doğuma gireceğim inşallah şöyle hızlı bir şekilde hastane çantanıza neler koydunuz söyler misiniz bende ona göre hazırlayacağım, videolarda çok ıvır zıvvır koyanlar var o kadara gerek yok bence
BabyX Kendin için emzirme atleti sütyeni pijama takımı iç çamaşır çorap depent normal ped terlik göğüs pedi göğüs ucu kremi kişisel bakım malzemeleri hastaneden çıkarken giyeceğin bir kıyafet Bebek için hastane çıkışı yedek 3 4 takım bez pamuk ıslak mendil pişik kremi puset kirlileri koymak için küçük boy çöp torbası battaniye ince kalın bende hazırladım sayılır aklıma gelenler bunlar yine de eksikler varsa tecrübeli anne adayları ekleme yapsın lütfen ☺️ Sağlık ile alalım kucağımıza
pinkymoms BabyX ay foti çekilmek için ayrı kıyafet falan da koyabilirim, sen hemen hemen hepsini yazmışsın canım benim teşekkür ediyorum
BabyX pinkymoms yardımcı olabildiysem sevindim canım rica ederim lohusa pijaması ile de hatıra kalınacak resim çekinilebilir diye yazmadım diğer ekstralar sana kalmışa tabi