Genc_anne_adayi 1 gün evde çektim doğum sancısı dün geceden beri de hastanede çekiyorum kendi sancilarim çok güzel diye suni takılmadi ama acilmam ilerlemiyordu. İlk defa 3 den 4 bucuk cmye çıktı çok şükür çok ağrım var çok yoruldum dua bekliyorum herkesten buraya kızıma kavuştum yazmak nasip olsun inşallah
Ess91 Genc_anne_adayi suni sanci almayi bende hic istemiyorum ya. Rabbim yavrunu saglikla kucagina almayi nasip etsin
melisakarademir0606 Genc_anne_adayi Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 🙏🙏❤️
Honeybaby_ Rabbim huzurla kolaylıkla çooook rahat çook profesyonel doğum nasip etsin sağlıkla kavuşun kuşunuza bize müjde verin❤️🥰
Semanursallan Sancılarınız nerden oluyor bende 37+3 ve bugün evi falan temizleyince belime ağrı girdi yürüyüşe çıktım yürüyemedim bile o derece ağrım oldu şuan birazdaha iyiyim uzanıyorum. Sizde de böyle mi oldu viraz detaylı anlatır mısınız, ilk gebeliğim
INCILAY Bende 37+2yim ev temizliğine başladım bir odayı bitirebildim kasiklarimdafazla ağırlık bindiginden kibirdaysmiyorum sırt agrim oluyor benim de ilk gebeliğim
Bilge_11 Allah yardimciniz.olsun inşallah. Genelde herkes aynı hafta gibi. Bende 37+3 geçen haftadan beri 2 cm açıklıkla bekliyorum bu akşam kasiklarıma müthiş sancı gelip gidiyor. Ama süre tutamıyorum düzensiz.
Genc_anne_adayi Deryaaku tesekkur ederim hastane değişikliği yapıp başka hastanede suni sanci ile 2 bucuk saatte doğurdum şükürler olsun toparlanıp hikayemi paylaşacağım