gakkoyengee oğlumda mustela şampuan, ve Bepanthen hediye gelmişti o yüzden bu ikisini kullandım hala kullanıyorum çünkü baya geldi 😂
Ama ikinci gebeliğim şu an naturalive in şampuanını ve Pişik kremini deneyeceğim inşaAllah, memnuniyet konusunda birşey diyemem denemedim ama naturalive in tüm temizlik ürünlerini kişisel bakım ürünlerini kullanıyorum hepsinden çok memnunum inşaAllah bunlar dan da memnun olurum
Tamamen doğal temiz ve helal içerikli.
Bildiğim ıslak mendili var gulden yapılmış çok cokk güzel hep bulunduruyrorum, evde onu kullanıyorum, normalde alt temizleme için temizleme pamuğu kullanıyorum ıslatıp en güzeli sağlıklısı bu, ama acil durumlarda bebek çantasında o ıslak mendilinden bulunduruyorum yolda dışarı da çok lzm oluyor.
Birde çamaşır Makinasi sıvı deterjanı var öneririm hiç kokusu yok Tabiki doğal olduğu için ama çamaşırlarda ne kötü bir koku nede özellikle bir parfüm kokuyor, ama kötü de korkutmuyor tamamen temiz ve Nötür çamaşırlar çıkıyor, ben bebeğime de bize de kullanıyorum
Doğumdan beri de oğlumun kıyafetlerini ayrı yıkarım çok cokk lekeleniyor makına ya hemen atmadan önce lekelerin üstüne naturalive in sıvı oksi leke çıkarıcı dan puskurtuyorum ve çalıştırıyorum hiç hiç leke bırakmıyor o kdr geçirdi etti eski kıyafetlerinde bir leke bulunmaz şu an, bunu da tavsiye ederim
Hepsi doğal helel ve temiz içerikli. Uzun oldu hakkını helal et