ressamanne_ İyi akşamlar kızlar belirtileriniz varmı , benim birkaç gün çok kasık ağrım oldu bugün hiç yok göğüs hassasiyeti ve çok uyku isteğim var bugünnn 😴
1prensesannesi__ ressamanne_ başliktan uzagim biraz ama adet gunum yarın pazartesi kahverengi lekelenmem oldu carsamba kan sonucum negatif cikti dünden beridir halsizlik var sabah 11 de kalktim ama deli gibi uykum var ara ara adet agrim gelip gidiyo dunden beridir yavas yavas memede dolgunlasma basladi derisi fazla yumusak oldugu icin hassasiyet yok ama taş gibi oldu yarını bekliyorum adet belirtileriyle benziyo ama agrim hic erken olmamisti yarin sabah tekrar test yapmayi dusunuyorum ilk idrarla
OnlyBaby Esrardc düzenli yumurtalıklarını takip ettirsene canım doktora ben öyle yaptım bu ay bakalım nasıl olacak sonuç
Esrardc OnlyBaby 8ay falan tedavi gördüm 2 defa oldu ama 1i düşük biri kimyasal ara vermiştim doktorumda gitmişti hasta olursam Allah nasip ederse başlayacağım tekrardan doktora ama tedavi sürecinde bile pik görmedim hiç yumurtalıklarım mı sağlıksız anlamadım bu ay baklm görüşücem doktorla inşallah güzel sonuçlar alısınız en yakın sürede