sdkln 11+5 günlüğüz akşamüstü çok karın ağrım var diye doktoruma gittim ultrasonla baktı çok şükür bebeğim iyiymiş ve kemik yapısına göre cinsiyet tahmininde bulundu erkek dedi😍 Ama kesin değil zamanı gelince netleşir dedi bu haftalarda belli olup değişmeyen oldumu kızlar☺️
Muhammedamine sdkln daha çok erken değişebilir kendinizi çok alıştırmayın etrafınızada söylemeyin derim canım benim 🤗
Krasivyy sdkln ay çok erken ya ben 16+3 üm ben bile haftaya gitcem ki net olsun erkenden alışveriş yapıp hayal kırıklığı yaşamak istemedim
sdkln Muhammedamine Evet canım yüzde yüz demedi tahmin dedi ama merak işte ☺️ Sağlıklı olsun da hiç farketmez cinsiyeti zaten🙏
Esrax1 Evinaram benımde 10+6 günlük cinsiyet yeri erkek organı değil kız dedi bebeğin erkek olsaydı gözükürdü burada dedi bakalım bekliyoruZ hayırlısı neyse o
sdkln Esrax1 Benimde kemik yapısına göre yorum yapıyorum ama kesin bişey diyemem dedi hayırlısıyla gelsinlerde en önemlisi o tabi☺️
Ferihan sdkln kemik yapısına göre nasıl tahmin yapılıyor 🧐 ben 15 haftalık hamileyim kontrolümde bağdaş kurmuştu göremedik 😔
sdkln Krasivyy Evet daha çok erken zaten net söylemiyorum isterseniz netleşince söyleyim bu sadece tahmin dedi biz ısrar edince söyledi öyle☺️
sdkln Ferihan Bilmiyorum ki daha önce bi akrabama da 12 haftalıkken kemik yapısından tahmin etmişti o değişecek mi bakalım☺️