gmzela1605 Arkadaşlar yeni aldımda bu filtresini su ile mi tıkamak gerekiyor ? Birde halı başlığı halıda ileri çok zor gidiyor normal mi
Rbytkn gmzela1605 ben v10 kullanıyorum süngerimsi filtreyi diyorsanız evet su ile yıkayıp kurumaya bırakıyorum sanırım sizde de aynıdır
Blossom gmzela1605 Evet filtreyi su ile yıkayabilirsin ama iyice kuruduktan sonra kullanman gerek. Dış kısmında toplanan tüyü pisliği elini sürterek temizleyebilirsin ama iç tarafına elini sokmaman gerek.
Baharoloji gmzela1605 evet su ile yıkayabilirsiniz güneş altına koymadan kurutun iyice sonra kullanılabilir eco moda alıp süpürmeyi denetin başlıkta ayarlar var onları deneyin en ön kısmında
drya_slmz Halı başlığında ileri geri çok değilde yukarıdan aşağı süpürürseniz daha rahat olur zaten bütün pisliği çekiyo yüksek modda yaparsanız da çok daha zor olur orta seviyesi ideal ama ilk sorunuzu da anlamadım
Blossom gmzela1605 İç kısmının bozulmaması gerekli. Yok suyla temizlemen yeterli. YouTube’da temizleme videoları var. Daha iyi anlarsın izlersen. Ben de öyle öğrendim.