Mummumlilo Kızlar 39. Haftadayım bebeğim azcık aşağıya insin diye youtubeden bazı hareketler yaptım otur kalk çömel gibi sonra wcye gittiğimde kalkarken biraz daha aktı gibi tam yapamadım diye düşündüm ama birkaç saniye peçete tuttum baya ıslandı peçete çamaşırımda ıslandı idrar mı yoksa suyum mu ayırt edemedim ped taktım suyum gelmiş olsa akmaya devam eder değil mi elim ayağım boşaldı heycanlandım😅 Bu arada nişanım falan gelmedi benim akıntım oluyodu ama kanlı bir akıntı hiç gelmedi🙄
hunilimom Mummumlilo suyun olsa ped de dolar ben ilk.kizimda geceydi cisim geldi sandım baktım pedim dolmuş şişmiş degistirdim yattım sancidan uyuyamiyorum birden bı ağrı ayağa kalktım tuvalete gittim hop boşaldı su takip et çişini tutabiliyorsun kendini sıkınca ama şu durmuyor
Rbytkn Mummumlilo ne durumdasınız merak ettimmmm 😍 Elinizde olmadan fazla sıvı aktıysa yüksek ihtimal suyunuzdur ve bu su idrar gibi kokmaz ap ayrı kokusu var koklayın be seffaftir saftır ıp ılık akar, karnınızda bebek toparlanmasi gibi bsy hissediyormusunuzzzz sanci olmasa da doğum kasılmalari olabilir böyle ara ara karnınız sem sert kesilir sanki bebek toparlanıyormus da geri rahatlıyor muş gibiii 🤗🤗🤗 Allahım hayırlı sağlıklı kolay doğum nasip etsinnn
SemaYldz Suyunuz geldiği zaman birden yoğun şekilde gelecek diye bı kural yok bildiğim kadarıyla. Parça parça sızıntı şeklinde gelebiliyo takip edin durumu. Bizi de haberdar edin. Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin, sağlıklı kolay.☺️
Hilal2 İlk çocugum da akıntı zannettim meğer suyummus o halde suyum bitmişti doğuma alındıydım dikkat et lütfen
Mummumlilo Hilal2 daha bugün kontrolüm vardı suyu iyi demişti doktor azalma fakan yoktu biraz hareket yaptım işte onun faydası mı olacak inşallah doğururum 😇
Mummumlilo hunilimom sadece yarım bardak kadar falan anca bir akıntı gelmişti yada idrar hala emin değilim pede akıntı gelmeye devam ederse suyum geldi demektir öyleyse sabaha giderim doktora..
Mummumlilo Rbytkn tam tuvalette olunca bu ayırt edemedim ki kasılmam var evet son haftalarda sürekli kasılıyor ama çok düzenli değil gibi bende temkinliyim yemeği falan az yedim doğum olursa diye 😅kaynanam var ona bile söylemedi eşimde işte emin olmadan ortalığı ayağa kaldırmayım dedim😅
Rbytkn Mummumlilo eğer suyunuz geliyorsa muhtemelen sancılarıniz da başlar yakında ama bu belki saatler sonra belki iki üç gün sonra başlayabilir derslerde hatırladığım böyle idi, bebek hareketlerini, suyunuzun akma durumunu takip edin birde kasılmalarinizi not edin🤗