000 33.haftada sürekli terleyen varmı hava güzel çok sıcak değil esiyor hatta rüzgarlı ama ben terliyorum sürekli evin içinde dışarıda bile benim gibi olan varmı???
bastet 000 bennnnn. 33+5 haftadayım. Kanadada yaşıyorum baya soğuk memleket 18-19 derece esiyo baya insanlar uzun kollu giyiyo. Ben ona rağmen klima açıp buz gibi yapıyorum içeriyi ve hala terliyorumm
Nnoktaa 000 hamileliğimin başından beri terliyorum 😂 sıcakta olsa soğukta olsa.. nihayetinde buharlaşacağım sanırım. 21+5 buarada.. sonraki aylarımı düşünmek istemiyorum. 😂
Youngplanner 000 48günlük annelikten bildiriyorum.. bu daha hiç bişey 😁 daha çok terleyeceksinn 😄 ödem atıyoruz öyle düşün ama
ZeynePerolLl Karamel07 bende 33 deyim aynı aşırı terliyorum fark ettim ki çıplak yatınca daha fazla terliyor insan uzun giyinmeli yatınca gündüz için bişey diyemeyecem bende çözüm bulamadim
Karamel07 ZeynePerolLl Kesinlikle evet çıplak yatınca daha çok terliyorum. Resmen içim 100 derece /: . Umarım doğum sonrası geçer kızlar. Geçmeyen de varmış ama bilmiyorum artık
CerenB En nefret ettigim sey gebelikte bu ter oldu surekli yaniyorum vantilator karsisinda perisan oldum kapatsam yaniyorum kapatmasam her yanim agriyor 37 hafta bidaha yaza hamile kalmayi istemiyorum kesinlikle biktim hormonlarla alakali heralde
Freyan Hayatımda bıyıklarım terledigini bilmem ama bıyıklarım ağız çevrem bonncuk boncuk terledi bütün yaz. Hayret ettim.Kistan beri dogalgaz bile açamadım içim yandı hep hala öyleyim.
Youngplanner 000 sonbahara gelcek seninki en azından ben napiyim 20 temmuzda doğurdum evim çatı katı evin içi 37 derece 😄
Csknaz 000 34 haftalığım sıcaklar başladı başlayalı o ter basması sıcak basması hiç eksik olmadı üstümde yemek yerken Fln ter basıyor artık az kaldı az
Hazal-karatepe 34 haftalığım yazarken bile terledim. Hava rüzgarlı ve asla sıcak değil ancak oturduğum yerde su gibi oluyorum 🤰
birgaripana_ 000 ben kuzeyde yaşıyorum finlandiyada burada hava soğuk ama bana 40 derece gibi geliyor ya sürekli duştayım. 20li haftalarda başladı şuan 35.normalde cok üşüyen biriyim asla ısınamam şuan o kadar özlüyorumki üşümeyi 😁 soğuğa çare bulunuyormuş ama sıcağa bulunmuyoooo
000 birgaripana_ bende sicagi hiç sevmeyen biriyim bu sene tam aşırı sıcaklara denk geldik ve birde hamilelik çok zor ikiside 😄