Bahar2828 Merhaba kızlar ben ilk doğumumu özelde yaptım devlete hiç gitmedim şimdi ikinciye hamileyim bunda da özele gidiyorum ama sürekli zam geliyor zaten nasıpse doğumumu özelde yapacağım yine devlet taraftarı değilim yaşadığım yerde devlette doğum yapanların bazıları memnun değil neyse ben ikili tarama testini falan devlette yaptırasım var kontrolleeimede devlete gidesim var özele de doğumuma yakın ve renkli ultrasonda gidesim var bugün bir arkadaşım gittiğim doktor için belki bu şekil kabul etmeyeceğini söyledi bende arada kaldım bu şekil özelde kı doktorlar kabul etmiyormu
Yazmelegi_ Bahar2828 eder niye etmesin özelde testler vs tahliller felan ücretli diye kendi doktorum bile devlette yaptır demişti onları devlette yaptırdım doğumu özelde yaptm
tugcesakzci Bahar2828 doğum paketi aldım özele doğum da dahil olmak üzere ekstra bir ücret ödemesi yapmayacağım hastanenin imkanlarını sorun bence paketler daha uyguna geliyor
AleynaResul Bahar2828 yo gayette eşimin sülalesinde özelde takip yaptırıp devlette normal doğum yapan var tam tersinide kabul edebilirler bence benim doktorum kendisi misal oara vermeyelim diye devlette kendi arkadaşlarına yönlendiriyor veya tanıdık iyi bi doktora orda test kontrol yaptırım doktoruma getiriyorum bakıyo gayette halbuki ben zaten para vermiyorum özel sağlık sigortam var yinede yönlendiriyor
Aybarssmom_ Ben cinsiyet öğrenene kadar kontrollerime devlete gittim sonra özele başladım detaylı ultrason için bişey demedi burda yaptırın diye ama şeker yüklemesi için sabah erken gel tarzı bişey söyledi fiyatları biraz tuzlu asistanına söylicem açık açık orda yaptırmıcaz sonuçlarımla gelsem olur mu diye, yok falan derse başka doktor bulurum doktor mu yok 🤷🏻♀️
Bahar2828 Aybarssmom_ haklısınız gittiğim özelde iki tane daha doktor var bu doktorum sorun ederse diğerleri ile görüşürüm
Ceviz6550 Bende özele gidiyorum ama testlerimi devlet hastanesinde yaptırıyorum hatta rutin kan testlerimi falan sağlık ocağında yaptırıyorum doktorum hiç te birşey demiyor
Bahar2828 Karbaby bunu ilk defa duydum hastaneye sorarım canım nasıl oluyor bu bide sürekli zam geliyor
Karbaby Bahar2828 10 muayene, testler, doğum, yatış hepsi içinde belli bir ücret ödüyorsunuz baştan sonra ücret artışından etkilenmiyorsunuz. Hastaneye sorun öyle her muayeneye ayrı doğuma ayrı para verirseniz sonu gelmez, kesin paket sistem vardır.
Livaneli tugcesakzci merhaba sincan lokman hekimden memnun musunuz acaba genelde yorumları okudum pek iç açıcı değil ama fiyatı da diğerlerine göre uygunmuş
AleynaResul Bahar2828 tabiki değil 7.500 e yaptırdım doğum dahil her yatış ücretsiz yatış dahilinde yapılan herşeyde dahil muayene ye sadece 15 tl verip çıkıyorum harici tahlil parası da vermiyorum hamile kalmadan 2 ay önce yaptırdım çünkü bazıları 1 sene sonra bazıları 1 regli dönemi sonrası yürürlük alıyo ona göre yaptırmıştık bizde ve çok faydası var gerçekten 🙏🏻
Karbaby Bahar2828 zam gelse de ödemeyi peşin yaptığın için etkilenmiyorsun ben 20 bine almıştım şimdi 36 bin olmuş ama beni etkilemiyor
tugcesakzci Bahar2828 hiç bir şey olmuyor. Ben temmuz ayında 12. 000 tlye herşey dahil paket aldım içerisinde doğum fotoğrafçılığı kardiyoloji ve diyetisyen muayenesi de var ben aldıktan sonra 19 bin TL oldu paket ücreti ben 1 TL bile para ödemedim. En son geçen pazartesi gittim ayrıntılıya randevu alıp dörtlü tarama testi ve rutin testlerim ve muayenemi yaptırdım ama para ödemedim paketim olduğu için
Yenibirannee Bahar2828 ediyor tabikide. Bende baslarda oyle yaptim gerci ben devlette 2 gun yattim doktor kontrol icin çağırmıştı her gitmeme de 1 ay sonra gel diyordu. Kendi doktoruma 1.5 ay arayla gittim onada anlattim durumu kendisi tabi orayada gidebilirsin dedi
Bahar2828 Yenibirannee aynı güzel benim doktorum iyi çok ilgili ama bazen kırıcı olabiliyor bana karşı görmedim ama bu durumdan şikayetcı olan var o yüzden çekiniyorum konıya nasıl gırerım onuda bilmiyorum 🙄
Yenibirannee Bahar2828 yani direk iki doktor ilerlemek istiyorum diyebilirsin yada yakinsa orasi daha yakin acil bisey olursa orda da takipli olmak istiyorum diyebilirsin bence.
e_blue_sky_a Bahar2828 ben özel doktora gidiyorum. Doktor örneğin 15gun sonra ya da 1ay sonra “şu testleri yaptır gel diyor” . İlla gittiğin özel hastanenin laboratuvarında yaptırmak zorunda değilsin ki, istersem dışarıda bi laboratuvarda dilersem devlette yaptırırım testlerimi buna kimse karışamaz. Ayrıca 2li testi mutlaka devlette perinatolojide yaptır.