Hep içimden dua ettim Allahım bana buraya güzel bir doğum hikayesi yazmayı nasip et diye duam da kabul oldu. Dün sabah saat 8.44 de spinal anestezi sezeryanle dünyalar tatlısı kızım defne doğdu 39+1 de. Doğuma geçecek olursak sabah 7.30 da yatışım yapıldı bir gün öncesinden gerekli bütün tahlilleri vermiştim idrar ve kan olmak üzere. Yatış yapıldıktan hemen sonra ameliyat kıyafetlerim giydirildi ve nst ye alındım. Damar yolu açıldı ordan serum vitamin ve biraz sakinleştirici verilmiş. Saat tam 8.30 da ameliyathaneye girdim içeride müthiş bir ekip vardı o kadar güzel karşıladılar ki girerken endişeli olan ben güle oynaya çıktım😃 hemen tansiyon vs baktılar anestezi doktoru geldi oda çok iyi bi doktordu her ayrıntıyı anlattı ve ben iğneyi hissedemeden bacaklarım çoktan uyuşmaya başlamıştı bile o arada sondayı da takmış hemşire hissetmedim. Hemen doktorum geldi sarıldık bu arada mükemmel bi doktorum vardı gerçekten hamilelikteki en büyük şansım doktorumdu sarıldıktan sonra başlıyoruz dedi onunla sohbet ederken 4 dakika içinde kızımı gördüm hayatımda yaşayabileceğim bence en güzel histi bu hemen onu öptürüp koklattıktan sonra götürdüler kontrol için bi 20 dakika da doktorum benim dikişlerimi atıp kızımın yanına odaya gönderdi yine sarılarak bütün ameliyathane ekibi olarak güle oynaya çıktık. Ne bas ağrısı ne mide bulantısı hiç bir sıkıntı yaşamadım.dokunma hissi dışında hiç bisey hissetmedim. Odaya indikten sonra biraz bi üşüdüm oda narkoz etkisiymiş hemen damaryolundan ilaç verdiler geçti. bu karına bastırma olayını da yapmadı benim doktorum ameliyattayken güzelce temizledim gerek yok dedi onu da yaşamadım. 4 saat sonra ayaktaki uyuşukluğum geçti İlk ayağa kalkarken de en önemi şey sırtı dik tutup direkt karşıya bakmak diye uyardı defalarca doktor beni ve ben de aynısını uyguladım. Tabiki bi ağrı acı oluyor ama dayanılmayacak gibi değil. Ondan sonra hep hareket halindeydim bebeğime baktım ve hareket ettikçe açıldım iki saat sonra gazım kendiliğinden çıktı. Bugün evimizdeyiz kızımla duşumu aldım gayet iyiyim hiç sezeryan olmamış gibi. Allah herkese böyle güzel doğum nasip etsin insallah en önemli şey kötü anı dinlemek ve herseyin cok güzel olup biteceğine inanmak. Buda bizim hikayemiz güzel anneler hepinize kocaman sevgiler sormak istediğiniz bisey olursa seve seve cevaplarım ❤️