busetekerr  kızlar benim daha 2 aylık bir bebeğim var ve ben bugün tekrar hamile olduğumu öğrendim henüz daha çok erken evet biliyorum ne yapacağım bilmiyorum çok şükür Allah şimdi nasip etmiş şimdi geldi ama korkularım var ne yapacağımı bilmiyorum. Üstelik hipertansiyonum var ve daha kendimi tam toparlamadan hamile kaldım hamileliğim de iğne ve ilaç kullanmak zorundayım 🤦🏻♀️🙏🏻
KuzeyinAnnesi10 busetekerr hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah demek ki rabbim böyle hayırlı görmüş sevin üzülme arkadaş gibi olacaklar hem geçen bi psikoloğun konuşmasını dinledim tek çocuk zordur 2 çocuk en kolayı diyor parka götür ikiis vakit geçirsin sana ihtiyacı olmaz diyrodu bence de doğru tek çocuk hep yakanda olur ikisi birbirini oyalar en azından 🥰😘
Deletedmom_116 busetekerr tek korktuğum şey zbdhd 😂😂Tırsıyorum tamam istiyorum bende ama daha üç aylık bebeğim üç aylık bile değil Allah’ım Sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🌹
busetekerr KuzeyinAnnesi10 Amin Allah razı olsun inşallah canım benim. Rabb’im isteyen herkese nasip etsin. Evet tek çocuk zor ama bu da biraz erken oldu sanki yine de Allah’a binlerce kez şükürler olsun 🙏🏻🙃
busetekerr Deletedmom_116 Bende çok korkuyordum ama başıma geldi oysa hiç beklemiyordum yani 🤦🏻♀️Amin Allah razı olsun 🙏🏻💙
busetekerr Tubatgn 2 aydır düşmüş olması lazım bence daha önce düşük yaptım hiç böyle birşey ile karşılaşmadım ama Kan vericem pazartesi.
busetekerr Mirzaninannesiyim 2 aydır bence düşmesi lazımdı ama evet pazartesi kan vermeye gidicem bakalım hayırlısı neyse o olsun.
cokkasmabeabi busetekerr 😬 ne diyeceğimi bilemedim hayırlı olsun Rabbim kolaylık versin siz yine de bir kan verin artıyor mu
Tubatgn busetekerr 65 gün boyunca kanamam devam etti doktorun ilk baktığı şey beta hormonu oldu. Doğum sonrası bazı insanlarda hemen düşmüyor. İçinde parça kalmış olabilir bundan kaynaklı kanama devam eder ve beta yüksek çıkar, dedi. Ama tabi Allahın takdiri. Ne diyim hayırlı olsun 💜
busetekerr cokkasmabeabi Amin Allah razı olsun öyle yapicam önce bir test daha yapicam 2 gün sonra pazartesi de hemen kan vermeye gidicem aile hekimine. Bakalım hayırlısı neyse o olsun Rabb’im en hayırlısını nasip etsin.
busetekerr Tubatgn ben 1 ay kanama gördüm sonra adet oldum ve hemen bitti bakalım ne olacak pazartesi hemen gidip kan vericem. Hayırlısı olsun. Erken oldu ama nasip 🙏🏻💙
turkuaz_ busetekerr yanlış anlama ama nasıl oluyor korunmuyormusunuz. Korundupunuz haldemi oldu. Eğer kprunmadıysanız kaçınılmaz son zaten
busetekerr turkuaz_ Doğumdan sonra ilaç kullanmaya başladım kontrol hapı ama galiba fayda etmemiş. Bebeğim daha küçük iken tâbi korundum yani.
koalamiyim Hayırlı olsunn ❤️ Aslında bebeğiniz küçükken ikisini birlikte büyütmek daha kolay olur 😅 Benim doğumlarım arası da yaklaşık 17 ay olacak ama bebeğim ayaklandı sürekli bi yerleri kurcalıyor, en tehlikeli dönemleri olduğu için biraz gözüm korkuyor.
busetekerr koalamiyim Çok sağol canım benim ❤️ Evet birlikte büyütmek kolay olur ama ister istemez zorluklar olucak. Rabbim böyle nasip etmiş demekki böyle oldu. O zamana kadar benim bebiş de ayaklanır herhalde bakalım nasıl macera bizi bekliyor🤣
summersu busetekerr tebrik ederim görünce şaşırdım inşallah güzel bir süreç yaşarsınııız ve yardım edecek yakınlarınız olur 🙏🏻
busetekerr summersu Çok sağol canım benim korkularım ve aynı duyguları tekrar yaşayacak olmam karmaşası var şuan bende ama hayırlısı ile sağlıkla gelsin inşallah. Allah’tan yardım edecek çok yakın var etrafımda görümcelerim sağolsun bu bebişimde de bana çok yardımcı oldular ❤️