KuzeyinAnnesi10 Acemiiiii ah benimde bugündü bi eli yüzünde diğer eli ağzında emiyordu. Arada elini çekiyor sanki ce ee yapıyor aynı babası çok fena bi oğlum olacak bizi ayakta uyutur bu çocuk 😂😂
Rumuz5838 Acemiiiii korktum suann 2 hafta sonra bende giricem yüzünü çok merak ediyorum inşallah benimki gösterir 🤣 kaç dk sürdü acaba ?
AleynaResul Acemiiiii benim oğluşda yan profil verdi sadece doktorum bidaha çağırdı bakmak için görene kadar bakıcaz dedi ama babasını copy past yapmışım anladım yani 😂
Acemiiiii Rumuz5838 doktor parça parça bakıyor organlara falan o yüzden ben net bir şey anlamadım 😂😂 ama güzel şeyler duydukça insanın hoşuna gidiyor. Yüzünü net göremedim sadece. 15 dakika falan sürdü. Sorun yoksa çok uzatmıyor doktor 🤭
Rumuz5838 Acemiiiii sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥰 hareketleri nasıldı ? ultrasondan önce tatlı birşeyler yediniz mi ? fazla soru sordm kusura bakmayın merakmdan
KuzeyinAnnesi10 Acemiiiii benimde oğlum sağa dön sola dön yok vurduk karnıma falan yok işe yaramadı 😂😂 merak edelim diye yapıyorlar
Acemiiiii Rumuz5838 çikolata yedim öyle girdim. Hareket ediyordu yani🤭 doktor sırayla bakıyor kol bacak organlar boy kilo beyincik falan. İnşallah güzel şeyler duyarsınız.sonuna kadar heyecandan nefesim kesildi bir şey kötü gidecek diye ama şükürler olsun 🥰🥰🥰
Melike_02 Acemiiiii tabi ki sağlıklı olsun daaaa 9 ay boyunca sadece totişini görmeye bile razıyım 😂😂😍❤️
Rumuz5838 Acemiiiii Ayy Allah korusun anne olunca hep elimiz yüreğimizde pimpirikli birine dönüşüyoruz 🤭 inşallah bende güzel haberler alırım çok sağlıklı beslenemedim vitaminler kullanamıyorum o yüzden daha çok korku var içimde
Acemiiiii Rumuz5838 ben de paketli gıda yedikçe kendimi suçluyorum. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🥹