ElifKarata Nur_50 kız ben hala öğrenemedim ya detaylı da mı ogrencem sinir geldi 🤣🤣🤣🤣 16.haftada özelde erkeğe benziyor dedi 18.haftada devllete başka Bi doktor kıza benziyor dedi erken haftalar da değil bide yanılma payı daha az diyorki kesin değil benziyor 🤣🤣🤣 allahmm delircem
Rumuz5838 Nur_50 18. hafta hiç geçmiyor ya diğer haftalar hızlıca geçmişti sanki 1 aydır 18. haftadayım 🤣🤣 cinsiyetimiz erkekk
mervemurat16 Nur_50 18+4 olduk bir kere tekmesini hissettim dahada gerisi gelmedi🙈 kızım olacak 16.cı haftasında kesinleşti.Şükür bulantımız kalmadı artık
Nur_50 ElifKarata yaa nasıl bilemiyorlar bacak arası bakmıyorlar mı? Bana dün devlete detaylı ultrason için gittim Randevu açtırmaya erkek dedi bide boyu uzun babasının boyu kaç dedi karnı -boyu 1 hafta önden gidiyormuş öyle dedi ama şimdiye kadar gelen hastalarım içinde en sağlıklı bebek senin dedi özeldeki doktorum erkek gayet sağlıklı demişti
Nur_50 23kubra23 çok şükür çok sıkıntım yok bel ağrısı oluyor birde arada kasık ağrısı cinsiyeti öğrendiniz mi?😃
Nur_50 mervemurat16 maşallah 🧿 😃prenses sağlıcakla gelsin inşallah ben sürekli hissediyorum hareketini benimki baya hareketli olacak şimdiden belli.🤣
tugcesakzci Nur_50 18+3ten selamlar ☺️ bulantılarım azalsa da devam ediyor maalesef. Onun dışında bel ve bacak ağrım olmaya başladı. Hareketlerini hissediyorum arada hafif tekmeliyor bazen belirli bir tarafa geçip orada toplanıyor yatıyor. Cinsiyemizde erkek sağlıkla gelsin inşallah
Zdncl Bende 19 haftalgim ikinci hamileligim.bir oglum var bu da kiz olucak ama cok zorlaniyorm ozellikle aksamlari nefes darligi cekiyorm bazende carpinfi oluyor siz de var mi yarin randevum var cok zor aksamlari boyle olmasi