Esrax1 Merhaba ben 10 haftalığım bugün doktora gittiğimde cinsiyet ile alakalı Ön görüşünü söyledi ve kız olucak dedi peki 10 haftalıkken bunu doğrulamalımıyım degisme ihtimali olur mu ? Evet bu benım kızım mı demeliyim yoksa cinsel organı erkek gözükmüyor diyip birkac hafta sonra bu değişebilir mi ? Merak 🙂
Betulpehlivan Esrax1 canım sadece 11 haftada cinsel organ olusuyor kızında erkeğinde 11. Haftada cok cok güzel kaliteli ultrosn gerekli bazı hastaneler renkli bakıyo anca ordan daha net anlasılıyo
Hsrtm Esrax1 benimkisine 12 haftalıkken erkeğe benziyor demişti bugün bugün 16 haftalık gittim kesin erkek dedi belli olmuyor değişen çok kişi gördüm
Hhhzzzlll3545 Esrax1 cok erken bence detayliya kadar kendini kizim veya ogluma aglistirma ben bebisim kuzum falan diyordum 16+3 te ogrendim ama genede detayliyi bekledim 😊
Esrax1 Betulpehlivan olsa gözükürdü şimdiden dedi demek daha gelişmedi cinsel yeri teşekkürler bilgi için
Esrax1 Hsrtm aa Hsrtm masallah rabbim saglıklı bir sekılde dünyaya getirmeyi nasip eylesin bizlere herseyin hayırlısı bakalım cinsiyetimiz ne olucak
Hsrtm Esrax1 hayırlısı olsun gönlünüzde ne varsa rabbim onu versin benim bi kızım vardı bununda erkek olmasını çok istiyorduk rabbim nasip etti çok şükür