Hacerozcn Kızlar bebegim dogali 1 ay oldu bugun aptamil kullaniyodum cok iyiydi arada kusmasi falan yine oluyodu simdi bebelac kullaniyorum bebegim yedigini kusuyor bazen kusmuyor sebebi nedir sizcee?
Yazmelegi_ Hacerozcn bazen aç olmasa bile benim bebeğim sürekli içmek.istiyor içince de kusuyor sizde de öyle olabilir belki
Serap-asel Hacerozcn ben 9gundur aptamıl verıyorum kusma olmadı ama anne sürüde veryorum günde en fazla 2defa veryorum mama
Kahverengi Hacerozcn her mama her bebeğe iyi gelmiyor mamayı değiştirin dahada devam ederse doktora götürün reflüsü ola bilir
Bal_1604 Hacerozcn ben hem emziriyorum hem mama veriyorum benimkide günde 4 kez 5 kez kusuyor normal bence fazlasını çıkarıyor olabilir birde mamayı vrrdikten sonra hemen kaldırmayın benim bebeğimde 1 aylık
Serap-asel Hacerozcn yanı gaz yapyomu blmıyorum arada huysuzlanıyo ama belki anne sutumdendır aptamıldendır dıe kesın konuşamam ama doktor tavsıye ettı aldık
Bal_1604 Hacerozcn evet annelik başka bisey 😌 bende korkuyorum kusunca ama sonra hemen mantıklı dusunmeye çalışarak kendimi rahatlatiyorum sağlıkla büyüsün yavrularimiz
Serap-asel Hacerozcn yanı bugün eczanelerde sorduk dıyo hiç bır mamada gaz ıceren bısey yok anne sutundende olabılır Dyo