Matmazelll Miraayy benimde böyleydi 6 ağustos benimde son adet tarihi bugün doktora gittim çook küçük bi kese gördü 20 gün sonra tekrar çağırdı
FKRKS29 Miraayy hayırlısı olsun Rabbım sağlıkla kucaginza almayı nasip etsin en son adet tarihimizin ilk gününden hesapliyolar❤️🥰
Mirzaninannesiyim Miraayy yaaa benim de 4 agustos bekliyorum bende pzts kan vericem test ben hamileyim diye bağııryor doktorlar sata göre genellikle haftasını soyluyorlar sata göre 5 haftalık
Miraayy Mirzaninannesiyim Sizin ki de mi silinikti?Ve doktora gittiniz mi? Ben sağlık ocağına gittim idrar tahlili yaptılar daha yeni olduğunu söylediler Çarşamba günü kan tahlili yapıcam.
Mirzaninannesiyim Miraayy gitmedim benim kaset tezt silikti bugün erken gebelik testi yaptm o negatifti bilmiyorum o yüzden pzts kan vercem
zeynepsg Mirzaninannesiyim benim sat 9 ağustostu. Kaset test hiç yapmadım. Erken gebelik testi yaptım reglime 3 gün kala bayağı belirgindi çift çizgi sonra kan verdim reglime 1 gün kala 276 çıktı kan verin direk kesinleşmiş olur.
Miraayy songul_ismail80 Aaa ne güzel😃Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin 🤭