fundactak Kızlar hamileyken genetal bölgesinde sigil olan varmı , dogumu etkiliyomu tedavisi nasıl oluyo başına gelen yardımcı olabilir mi
KuzeyinAnnesi10 fundactak hormonel doğumdan sonra kendiliğinden geçiyor çoğu yakma işlemi yapılıyor geçmezse canım sezeryan oluyorsun normal olmuyor malesef
Matmazelbebi fundactak Eşinizinde üroloji doktoruna muayene olması lazım. Birbirinize sürekli olarak bulaştırırsınız. Bir süre kondom kullanmanız lazım ilişki için de yaşayan biri olarak söylüyorum 🥺
Matmazelbebi fundactak Hamilelikte spreyle yakıyor. Yaktırdım sonra tekrarladı cerrahi işlemle temizlettim. Hamile olduğu için genel anestezi yapılamıyor. İğne atıp uyuşturuyor o bölgeyi hepsini temizleyip dikiyor.Sonra batikonla bir kaç gün temizliyorsun sen. Sonrada tekrarlanması için vajinal fitil verdi 3 gün kullandım. Eğer tekrarlarsa normal doğum yine olmuyor Sezeryan alınıyorsun. Temizliği ile cildiye değil kadın doğum ilgileniyor.
Naressmom1644 Kuzenimde vardı. Bu yüzden normal doğum olmuyor. Tedavisi hamileyken yok. Sonrasında var mı bilmiyorum. Siğil kaymakli asla normal doğum yapılmıyor. Sezaryen zorunlu
Naressmom1644 KuzeyinAnnesi10 hamilelik sırasında yakma işlemi yapılamıyor diye biliyorum yavrum. Çevremde çok böyle tanıdığım yakınım vardı hepsi mecburi sezaryen oldular. Anca doğumdan sonra yakma işlemi yapılabilir. Tabi oluyorsa da bilemem. Çok bilmişlik yapmiyim şimdi 😅 umarım oluyodur
fundactak KuzeyinAnnesi10 ya peki eşime bulaşma durumuda olabilirmiş erkeklerdeki tedavisi nasıl oluyor kendişiginden geçiyormu onlarda da
KuzeyinAnnesi10 Naressmom1644 yok canım zaten doğumdan sonra için dedim ben malesef hamileyken olmuyor
KuzeyinAnnesi10 fundactak bulaşma durumuma tar da falan oluyor siğil de duymadım canım ablam vardı bulaşma olur denmedi hiç ılac krem tarzı bisey veriliyordur erkeklere