ozgeoykuu Ben karar veremiyorum 1. Trimester zor geçiyor bugün ne pişirsem ne yesem fikir verseniz sizin menüde ne var
aminehumamoms ozgeoykuu benim menümde Mercimek çorbası ve biber dolması var ben 1trimester döneminde evde asla ne yemek pişirebiliyodum ne yiyebiliyoduö hep dışardan yemilştik 4ay boyunca çok zordu ilk dönem
aslanprenses_ ozgeoykuu ilk üç ay öyle geçiyor 😞 bir çeşit bir şey yapıyordum ya da eşimin işten gelmesini bekliyordum o yapıyordu yemeğimizi. Ona diyordum karar ver diye bana da hafif şeyler hazırlıyordu sağolsun. Ama merak etme üç ay gittikten sonra geçecek 🥰
Mavisim3457 ozgeoykuu taze fasulye pilav salata yaptım yedik az önce canım. Ben 3 ay zor geçirdim yemek yapamadım. Sonra sonra düzeldim şükür.
aminehumamoms Evrem990 Etli ekmek ,lahmacun,kelle paça, döner,gözleme,köfte ekmek,çigkofte daha birsürürüü 😁 canım çekti ya şimdii
miniskesi ozgeoykuu ben hiç zorlanmadım yemek yaparken hamileliğimin başından beri yerken ilk 3 ay zorlandım ama. şimdi 6. aydayım bugün nedense mutfağa giresim gelmedi hangi yemeği düşünsem midem bulandı anlamadım ben de ilk kez oldu 🤷♀️ psikolojik herhalde. dışardan yiyeceğiz mecbur bugünlük. ama çabuk kolay bir şeyler arıyorsanız yoğurtlu makarna, mantı vs. yapabilirsiniz
Aybarssmom_ Dünden kalma mercimek çorbası var yanına ne yeriz bilmiyorum valla tetanoz aşısı oldum mahvetti beni